Novi spot Nicki Minaj prepovedan v ZDA

Raperkin zadnji videospot za pesem Stupid Hoe je dobil prepoved predvajanja na nekaterih ameriških televizijskih postajah.
Oglej si celoten članek

Nekatere televizijske postaje v ZDA, kot je BET, so umaknile videospot raperke Nicki Minaj za pesem Stupid Hoe s svojega programa brez pojasnila, medtem ko so druge svojo odločitev upravičile z izjavo, da vsebuje preveč nazorno vsebino za njihov program. Videospot namreč prikazuje raperko v zelo izzivalnih pozah, ki poje o "neumnih kravah" in preklinja.

Skladba je prvi singel z njene prihajajoče plošče Pink Friday: Roman Reloaded, ki bo na prodajnih policah na voljo od aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:52 4. Februar 2012.

    Ker beden komad, ampak ne vem kaj bi bilo v njem tako spornega.... Američini so šli že čist v k**** …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.