Novi Superman je videti takole ...

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ustvarjalci novega Supermana, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto, so javnosti predstavili uradni poster filma z naslovom Man of Steel.
Oglej si celoten članek

Potem ko vsi nestrpno pričakujejo novo nadaljevanje Batmana, ki v naše kinematografe prihaja konec julija, so se pri Warner Brosu odločili, da je zdaj pravi trenutek, da razkrijejo prvi poster novega Supermana.

Temačen poster filma Man of Steel (Jekleni mož, op. p.) po besedah ustvarjalcev izraža prav tako temačno ozračje, ki ga bomo deležni ob gledanju nove Supermanove pustolovščine. Slovit kombinezon bo tokrat oblekel Henry Cavill.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:04 16. Julij 2012.

    Kostum izgleda čudno. Edini Supermanov kostum mi je bil všeč kostum Christopherja Reeveja + je bil še najboljši, en in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.