Novi trendi obutve

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Trendi obutve. Od cigaretnih pet do platform.
Oglej si celoten članek

Jesen. Črna, bela, siva, krem, konjak, črnomodra, vsi toni bordo rdeče, čokoladno rjava, temnovijoličasta, kaki in rdeča so barve jesenskih korakov, pravi modna oblikovalka čevljev Alja Novak. Če so vam ljubši vzorci, posezite po krokodiljih ali vzorcih pitona. Čevlje pa bodo po besedah sogovornice prihodnjo sezono krasili oblečeni gumbi geometrijskih oblik, okrasi, ki so gladki, morda okrašeni s kakšnim kristalom, zaponke, ki spominjajo na baročni, bogat nakit, ter perje.

Poudarek na spodnjem delu

Pri obutvi je še vedno poudarek na spodnjih delih čevlja. "Večplastni podplati, oblečene platforme, poudarjene, močne pete geometrijskih oblik, na drugi strani pa zelo tanke in elegantne pete s posebnimi učinki. Vračajo se srednje visoke pete in okvirji na čevljih," pojasnjuje Novakova. Konice čevljev bodo tako zaobljene kot ošiljene, pravi.

Semiš nasprotje zloščenosti

Kot razlaga, trendi narekujejo naravno svetleče usnje, naravni in zloščeni videz, z voski, ki posvetlijo povrhnjico in še bolj poudarijo naravno strukturo usnja, na drugi strani pa je modni hit sezone semiš. "Moden je tekstil na čevljih oziroma so ti narejeni iz tekstila; v ospredju sta žakard in žamet. Čipke ostajajo, vendar so agresivnejše in močno poudarjene," dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.