Novinar Kanal A se ločuje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Novinar oddaje Svet na Kanalu A se po sedmih letih zakona ločuje.
Oglej si celoten članek

Andrej Peroša je leta 2007 ženo Marino spoznal v resničnostnem šovu Big Brother, leta 2011 pa sta se tudi poročila. Skupaj imata dve hčerki, Amelie in Oto. "Z ženo Marino sva se razšla, ker sva enostavno postala bolj prijatelja kot partnerja," je novinar povedal za revijo Nova. Pravi, da je zadovoljen, da sta se lahko tako zmenila, saj ostajata v dobrih odnosih, kar potrjuje dejstvo, da Marina Andreju ne omejuje časa s hčerkama.

Sta eden mnogih parov pri nas, ki so se spoznali v resničnostnem šovu in tudi kasneje ostala par, a vendar se po sedmih letih njuna zgodba končuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.