Novinarka POP TV predčasno na porodniški dopust?

Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba
Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba
Urša Trebušak bo rodila poleti
Oglej si celoten članek

Marca nas je razveselila novica, da je med številnimi nosečimi znanimi Slovenkami tudi novinarka 24ur Urša Trebušak, ki je poročena z voditeljem informativne oddaje Svet na Kanalu A, Gregorjem Trebušakom.

Magazin Tudi ta naš znani voditelj bo kmalu očka

Revija Zvezde je poročala, da se je Urša "iz previdnosti  predčasno odpravila na porodniški dopust“, naši viri na komercialni televiziji pa pravijo, da je še vedno v službi. Obrnili smo se na POP TV, kjer nam na to vprašanje niso odgovorili, so pa nam posredovali izjavo Trebušakove, ki pravi: "Lahko povem, da sva z Gregorjem res zelo srečna in navdušeno čakava poletje, ko se nama bo pridružila nova članica oziroma nov član družine. Z nama to veselje delijo tudi najini družini, prijatelji in sodelavci v službi. Za zdaj pa poskušava predvsem čim več časa preživeti skupaj, kar se da umirjeno in uživati."

Magazin Zato Gregor Trebušak ni več urednik oddaje Svet na Kanalu A

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.