Novo leto v šotoru za 4.000 evrov

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Vojvodinja Catherine in princ William sta novo leto praznovala v razkošnem Pippinem šotoru.
Oglej si celoten članek

Najbolj priljubljeni kraljevi par, princ William in vojvodinja Catherine, silvestrovega nista preživela na Škotskem v družbi princa Charlesa, kot je bilo načrtovano, temveč sta se raje prepustila bolj sproščeni zabavi na vrtu Catherininih staršev v Berkshiru.

Gostiteljica novoletne zabave je bila Pippa Middleton, ki je organizirala resnično razkošno zabavo za sto izbrancev. Samo šotor iz živalskih kož, v katerem je zabava potekala, jo je stal štiri tisoč evrov. Eden izmed povabljencev je povedal, da se je Pippa resnično izkazala, saj je bilo prizorišče zabave videti kot platnena palača. V idiličnem novoletnem vzdušju je užival tudi kraljevi par, ki se je cel večer smejal in šalil, je še zaupal vir.

Veseli druščini pa se ni pridružil princ Harry, saj je najdaljšo noč preživel v švicarskem smučarskem središču Verbier.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.