Novo oblikovalsko ime pri H&M

Foto: Žurnal24 Živahno in lahkotno v stilu Matthewa Williamsona. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
H&M znova preseneča. Pri oblikovanju poletne kolekcije oblačil je k sodelovanju povabil priznanega modnega oblikovalca Matthewa Williamsona in navdušil.
Oglej si celoten članek

Kolekcija, ki bo svetovno premiero doživela 14. maja, na voljo pa bo le v izbranih trgovinah H&M, navduši že s hitrim sprehodom po živahnih krojih, ki že komaj čakajo, da jih oblečete na počitnicah, da vanje skočite v vročih poletnih večerih ali pa z igrivimi kosi popestrite mestni videz.

Naj spregovorijo barve

Britanski modni oblikovalec Matthew Williamson je oblikoval kolekcijo, ki vas bo navdala z energijo in hkrati zadovoljila še tako prefinjen okus. Kosi, ki izstopajo, so nedvomno lahkotne tunike, dolge obleke in kopalke, Williamson pa ni pozabil niti na kombinezone, ki so letos še kako modni. Poigral se je z vzorci in barvami, ki jih nikakor ne morete spregledati, pri tem pa je sledil svojemu prepoznavnemu stilu in oblačila popestril z vzorci pavjih peres.

Tudi za moške
Pri kolekciji oblikovalskih poletnih oblačil pa ne bodo prikrajšani niti moški. Matthew Williamson je zanje oblikoval sproščeno, za nekatere malce nenavadno kolekcijo, ki jo popestrijo nenavadni vzorci, lahkotni materiali in kroji, v katerih se bodo moški počutili še svobodnejše.

Poletno kolekcijo si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.