Novo upanje za Michaela Schumacherja!

Foto: EPA
Foto: EPA
Krasne novice po skoraj štirih katastrofalnih letih.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega dirkača Michaela Schumacherja bodo morda premestili v ZDA. V Teksasu, kjer ima družina Schumacher ranč, je namreč klinika, ki pacientom kot je Schumi nudi najboljšo možno terapijo. Dr. Meeks, eden od tamkajšnjih zdravnikov, je povedal, da imajo s takšnimi poškodbami ogromno izkušenj in da se z njimi ne more kosati nobena bolnišnica v Evropi.

Ali se bo družina Schumacher preselila v ZDA, za zdaj še ni znano. Schumijeva žena Corinna z mediji ne komunicira, tako da o zdravstvenem stanju sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 že lep čas ni nobenih potrjenih novic.

Schumacher se je leta 2013 ponesrečil med smučanjem in utrpel tako hude poškodbe možganov, da je bil nekaj časa v komi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:47 21. September 2017.

    Mater, so se hitro spomnili...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.