Novo vagino zaračunala bivšemu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Eddie Cibrian je bivši ženi plačal operacijo vagine.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Brandi Glanville Brandi Glanville (na fotografiji) se je Eddiju Cibrianu, ko jo je ta že varal z Lee Ann Rimes, maščevala tako, da si je na njegov račun privoščila drago operacijo vagine. "Moj mož si je omislil novo vagino, jaz pa prav tako," pravi Brandi, ki je razkrila, da je po porodu moža večkrat vprašala, ali je njena vagina še vedno dovolj tesna. Po tem, ko ji je Eddie le enkrat odgovoril negativno, se je hitro napotila h kirurgu. "Bodite iskreni, če bi imeli priložnost, ali si ne bi želeli, da je vaša muca taka kot pri sedemnajstih. To so bila najboljša leta moje muce," je izdala Brandi.

Poseg je stal skoraj devet tisoč evrov, in ker je Brandi prepričana, da je njeno premoženje uničil Eddie, je za drago operacijo potegnila kar njegovo kartico. In čeprav se med nogami spet počuti kot sedemnajstletnica, pravi, da je bil poseg boleč kot rojstvo otroka, okrevanje pa peklensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.