Novoletni načrti Williama in Kate

Foto: EPA
Foto: EPA
Kraljevi parček načrtuje družinsko praznovanje novega leta na Škotskem.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni parček z britanskega kraljevega dvora, princ William in Kate Middleton, za katero bo to prvo silvestrovo, odkar je članica kraljeve družine, bo novo leto pričakal na posestvu Birkhall na Škotskem, ki je v lasti Williamovega očeta. Praznovanja novega leta v Aberdeenu se bosta udeležila tudi princ Charles in njegova žena Camilla. "Tam bodo preživeli silvestrski večer in prvi dan novega leta," je povedal neimenovani vir.

Članom kraljeve družine naj bi se za silvestrovo pridružila tudi Katina starša, Michael in Carole, ki bosta sicer nastanjena v drugi hiši na posestvu, ne v samem Birkhallu.




 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.