Novost: Kavbojke proti celulitu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Američanke je obnorel nov trend – proticelulitne kavbojke.
Oglej si celoten članek

Vlakna kavbojk wrangler so namreč prepojena z mikrokapsulami z oljem mareličnih pešk, karitejevim maslom, kofeinom ali algami, odvisno od tega, kaj želite doseči – kožo med nošenjem vlažiti, pomiriti občutljivo kožo ali doseči proticelulitni učinek.

Ob tem so se pojavile polemike, saj je kavbojke za želen učinek priporočeno nositi pet dni na teden vsaj osem ur na dan – tako so namreč potekala testiranja. Pet dni v istih hlačah brez pranja? Prodaja se začne 28. januarja v spletni trgovini Asos, cena pa bo od okoli sto evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:37 22. Januar 2013.

    ha ha ha

  • 11:01 19. Januar 2013.

    Če pa ženske res verjamejo tej pravljici potem pa jim ni več pomoči.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.