Novost: Parfum z vonjem pice

Foto: Pizza Hut
Foto: Pizza Hut
Čeprav se sliši še tako bizarno, je parfum z vonjem pice eden od bolj zaželenih ta hip. Med ljubitelji pic, seveda.
Oglej si celoten članek

Kanadska veriga s prehrano Pizza Hut je svoje najbolj zveste stranke presenetila s parfumom, ki diši po čem drugem kot po sveže pečeni pici. In če mislite, da je ideja zgrešena, se jim v bran postavi dejstvo, da so idejo za takšen parfum dobili prav od svojih oboževalcev na Facebooku. Ti so jim pogosto pisali, kako obožujejo vonj sveže pečene pice, ki se razširi po stanovanju, ko odprejo kartonasto škatlo, v kateri domov prinesejo pico.

Parfum, Eau de Pizza Hut, diši po sveže pečeni domači pici in je izšel v omejeni seriji. Na voljo je 100.000 stekleničk, prav toliko kot je bilo pred kratkim oboževalcev njihove strani na Facebooku. "Le kako bi lahko bolje proslavili 100.000 oboževalcev, kot da bi vsem ljubiteljem naših pic omogočili, da dišijo kot Pizza Hut kadarkoli in kjerkoli želijo," razlagajo pri Pizza Hutu.

Pa vi, bi dišali po pici?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.