Novost v kvizu Milijonar

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kviz se na male zaslone vrača 3. januarja.
Oglej si celoten članek

Legendarni kviz Milijonar se z novo sezono na Planet vrača že v ponedeljek, 3. januarja, ob 19.45. Voditelj Jure Godler bo peto sezono začel v velikem slogu in v prvih dneh novega leta v studiu gostil znane obraze, ki se bodo predstavili v posebnih dobrodelnih epizodah, na vroči stol pa bodo sedli v parih.

"Prve oddaje bodo dobrodelno obarvane in novost bo med drugim tudi to, da bodo nasproti mene sedeli tekmovalke in tekmovalci v parih. Pred zadnjim odgovorom se bodo lahko posvetovali, zato upam, da bo pravilnih odgovorov še več kot ponavadi. Lani smo z VIP oddajami zbrali lep znesek, ki je šel v dobrodelne namene po izbiri tekmovalcev," je povedal Jure Godler in dodal, da so oddaje z znanimi obrazi vedno posebne tudi zato, ker nudijo drugačen pogled na "vipovce": "Vidimo jih nepripravljene, v zadregi, včasih nas tudi iskreno nasmejijo, ko ne vedo kakšnega odgovora na preprosto vprašanje in v tem je tudi čar tega kviza."

Kviz Milijonar bo znanje tekmovalcev in tekmovalk, pa tudi gledalcev in gledalk, preverjal od ponedeljka do srede ob 19.45 na Planetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:07 28. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.