Numerologinja odgovarja - ŠIFRA: bambi

Foto: Žurnal24
Zanima me,kako mi kaže v ljubezni in kako na kariernem področju?
Oglej si celoten članek

Imate zanimivo kombinacijo Števila življenjske poti 6 ter Števila duše 7.To pomeni, da bi dali lastne čevlje bosemu, da bi mu pomagali, da vas privlačita romantika in vse pravljice o ljubezni. A ko se dejansko zaljubite, postanete previdni, brzdate svoja čustva ter potrebujete obilo svojega časa zase in svoje intime.

V karieri bodite previdni, da se vam ljudje okoli vas ne zasmilijo, kajti posledično bi dali kar ves dobiček / stimulacijo / zaslužek njim, ker vi boste že kako. V letošnjem letu se v vas odvija nek boj med čustvi ter potrebo, da bi pomagali celemu svetu, da bi doma vladala mir in harmonija in pa med poslovnim svetom, ki vas polni z ambicioznostjo in razvojem v karieri. Vsekakor ste dovolj kreativni (Število usode imate 3), da boste našli način kako uspevati na obeh področjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.