Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: grkk

Foto: Žurnal24
Kdaj bom spoznal novo punco (ženo)?
Oglej si celoten članek

Numerologija ni napovedovanje prihodnosti, podobno prerokovanju iz kart in podobno, zato vam ne more ponuditi točnega odgovora na vaše vprašanje. Lahko vam opiše obdobja v vašem življenju, ki pa nikakor ne zagotavljajo, da boste svojo drago spoznali, še manj pa, da boste z njo zares srečni.

Ste pod vplivom števila 2, kar pomeni, da ste odprti povezovanju z drugimi, sodelovanju in tudi vezanju. Ste v ugodnem obdobju za sklepanje in utrjevanje prijateljstev in tudi ljubezenskih zvez. Največ možnosti na novo posebno osebo v življenju ste imeli letos  aprila in kasneje v juliju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.