NuMeRoSKoP 19. do 25. 4. 2010

Foto: Žurnal24 lili_sorum_2003
Trudili se bodo uresničiti določene cilje, ki smo si jih zadali v samem začetku leta.
Oglej si celoten članek

Pomembno je, da vidimo tudi pot, ki nas bo povedla do tja, kamor si želimo prispeti. Včasih je resda večjega pomena, da v nekaj verjamemo in zaupamo, a vsekakor ni zanemarljiv tudi jasno zastavljen načrt. Če se odpravimo na pot okoli sveta, si bomo pomagali z letalom, ladjo, vlakom in nemara tudi rikšo – prilagoditi se je potrebno, a rdeča nit, ki nam služi kot vodilo, je ključnega pomena.

Lekcije tega tedna:
Kako si znate organizirati vaš čas in obveze? Koliko časa si vzamete za osebnostni razvoj? Koliko časa mine od odločitve do udejanjanja? Kaki so vaši temelji na finančnem področju?

Število življenjske poti 1
Impulzivno boste ovrgli do včeraj še trdne cilje. Izziv, ki se postavlja pred vas, je povezan s presojo ali trmasto vztrajati ali pa odnehati in ne siliti z glavo skozi zid. Vsekakor ste tip človeka, ki deluje na podlagi trenutnega vzgiba; ko pa se pomirite, vam je nemalokdaj žal. V tem tednu se posvetite svoji karieri in poklicnemu razvoju.

Število življenjske poti 2
Obetajo se vam novosti na poklicnem področju, naj gre za priložnost ali neko novo osebo, ki jo boste spoznali, ali morda zamisel in inovativnost, ki se bo pojavila v vaših misli. Sledite svojemu notranjemu občutku in pogumno stojte za svojimi besedami. Vaša zadržanost ni vedno dobrodošla, samoiniciativnost veliko več pove.

Število življenjske poti 3
Želeli boste razjasniti določeno situacijo, ki vam krati mir; predvidevati je, da je povezana z zaupanjem na delovnem mestu, šoli oziroma nekje, kjer ste v uradnem odnosu z osebo, s katero se boste znašli v konfliktu (lahko na uradu na občini, pri zdravniku in podobno). Potrpežljivost je dobrodošla. Razumevanje druge osebe tudi.

Število življenjske poti 4
V vas se bo predramila izvirnost, katera vam ni vsakdanja. Na bolj nevsakdanji, nenavaden in domiseln način se boste lotevali vsakodnevnih izzivov, povezanih z vašo poklicno potjo in tudi ostalimi obvezami, ki jih imate v življenju. Odgovornosti ne morete preložiti na druge, se je boste pa trudili izogniti kot otrok, ki je prepričan, da ni ničesar kriv.

Število življenjske poti 5
Obeta se vam več obveznosti in dela kot sicer – verjetno boste ali pomagali drugim, ali pa v celoti opravljali tuje delo, poleg svojega seveda. Posvetite nekaj več časa temeljem vašega življenja, predvsem tistim, ki so povezani z zdravjem; preverite zavarovanje, razmislite kako bi lahko bolj zdravo živeli in poskrbite za potreben počitek in obnovitev energije.

Število življenjske poti 6
Vaša prepričanja na področju posla, financ in tudi osebnostnih vrednot, se bodo spreminjala. Podobno bo nihalo tudi vaše razpoloženje in počutje. Razmislite kaj resnično gradi vas in kako si želite to naprej razvijati. Koliko ste samostojni v svojem delovanju? Kolikokrat si premislite? Če niste prepričani kako stvari stojijo, se težko usmerite v prihodnost.

Število življenjske poti 7
Vaši pogledi na svet se bodo spreminjali. Na vseh področjih življenja boste nihali ter spoznavali drugačne poglede na svet in življenje. Vaša prepričanja ter vrednote bodo na preizkušnji – obeta se vam izjemno intenziven teden. Dovolite si prepoznavati vse strani sebe, vse svoje lastnosti in tudi tiste sence, katerih bi se raje izognili. Spoznavajte se.

Število življenjske poti 8
Na poslovnem področju boste želeli perfekcionistično izpopolniti svoje delo in odločitve. Čustveno se boste odmaknili od zunanjih dražljajev, ki bi vas lahko zmedli. Primarni fokus tega tedna bo delo, kariera, finančna varnost ter nek gotov načrt za prihodnost, ki vam bo pomagal dosegati zadane cilje. Potrebujete tudi nekaj več počitka in tišine.

Število življenjske poti 9
Polne roke dela boste imeli z zamislimi in potencialnimi projekti. Dovolite vaši ustvarjalnosti prosto pot, a obenem vklopite racionalni del možganov, in razmislite koliko je to možno in na kak način bi to lahko dosegli. Sanje so tista duša, ki nas spodbuja naprej in kamor mislimo, da ni možno. Racionalnost pa je tista, ki nam pomaga te sanje doseči na način, da so trajne; ne le milni balonček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.