NuMeRoSKoP 25. 7. – 31. 7. 2011

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Izrazoslovje. Ena beseda ima lahko več različnih pomenov in dojemanj. Se v komunikaciji poglobite v morebitno različno dojemanje iste besede? Kolikokrat se Vam zdi, da s sogovornikom govorita vsak v svojem jeziku?
Oglej si celoten članek

Kako izražate svoje veselje, radost, žalost, jezo? Kako izražate svoja čustva? Jeza je lahko dobrodošla, kadar nam daje zagon. Agresija nam lahko reši življenje, če smo v fizični nevarnosti. Za vse je mesto in čas – si vzamete čas za svoja čustva in jim dajete pravo mesto v življenju?

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj dejaven teden. Obdobje pogleda v preteklost, da bi položili temelje prihodnosti. Previdnost je lepa čednost, ki naj nekoliko uravnovesi Vašo zaletavost. Umirite svojo impulzivnost. Beg ničesar ne reši.

Število življenjske poti 2
Deležni boste trenutkov, ko boste še bolj sramežljivi kot običajno. Vsaka beseda ni napad na Vas. Vdihnite, umirite ranljivo plat sebe, preden določite, da ste užaljeni. Dovolite sogovorniku, da pove svoje mnenje.

Število življenjske poti 3
V tem času ste bolj čustveno ranljivi, obenem pa ste veliko bolj dovzetni za drobne radosti v življenju. Sprejmite zanimive prebliske domišljije. Kam Vas vodijo? Dovolite svoji norčavosti, da Vam polepša dan.

Število življenjske poti 4
Odmik, da bi uredili svoje misli, lahko druga oseba dojema kot užaljenost ali odtujenost. Potrudite se jasno povedati, da potrebujete nekaj več časa zase. Ozrite se Vase. Analizirajte. Čas za osebnostno rast.

Število življenjske poti 5
Poslovno usmerjen teden, ko si dovolite zabavati z nenavadnimi zamislimi. Četudi nekoliko razposajeni, lahko svoje delo opravite veliko bolje kot takrat, ko ste zdolgočaseni. Uporabite domišljijo tudi pri obveznostih.

Število življenjske poti 6
Obdobje prejemanja sadov svojega ravnanja na čustvenem področju. Ste iskreni, prejeli boste iskrenost. Ste manipulativni, deležni boste laži. V obrazu drugih poiščite sebe.

Število življenjske poti 7
Čas novih zagonov ter neobičajnih zamisli. Sledite vzgibu. Sledite inovativnosti. Ne spuščajte se v podrobnosti, ampak si dovolite razsežnost. Ni omejitev. Vesolje je pred vašimi nogami.

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja z drugimi; čas pomoči in podpore. Tudi čas, ko poudarjeno pogrešate, kar ljubite. Pomanjkanje ljubezni bo še posebno občutno. Bodite ljubeči do sebe in drugih.

Število življenjske poti 9
Ustvarjajte, dodajajte barvitost svojemu Življenju in razgibanost vsakdanu. Bodite bolj drzni in igrivi kot sicer. Življenje ni tlaka; namenjeno je radosti. Doživite jo. Prebudite svojega notranjega otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.