NuMeRoSKoP 27. 6. - 3. 7. 2o11

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je znova bolj čustveno obdobje, ki pa se bo s prehodom v mesec julij umirilo (torej proti koncu tedna).
Oglej si celoten članek

Pomembno je, da sledite svojim čustvom, kajti prav ničesar ni na tem svetu, kar bi lahko nadomestilo (ali ponaredilo) srečo, ljubezen, toplino, občutek varnosti … Imejte se radi.

Število življenjske poti 1
Beg pred čustvi nič ne pomaga. Tudi hvaljenje, kako ste neomajni in pogumni, ne. Odmaknite se in bodite iskreni do sebe. Čustva kažejo, da imate srce – ne, da ste šibki.

Število življenjske poti 2
Saj vsi poznamo nasvet: imejte radi, kar počnete, pa bo lažje. Poiščite svetle točke v vsem, kar počnete. Dodajte Ljubezen. Kadarkoli Vam je neprijetno – poiščite sonček.

Število življenjske poti 3
Zaključujete. Kje v življenju zaključujete? Odločite se za pot, ki vam prinese ljubezen in notranji mir. Niste Bog. Ne veste, kaj je najboljše za druge. Ljubeče poskrbite zase.  Odidite stran od slabega.

Število življenjske poti 4
Pred vami se razprostira nov svet, ki ponuja nove poti. Bodite pogumni in ne kukajte v preteklost. Tam vas ne čaka prihodnost. Stopite naprej. Pogumno stopite novemu naproti.

Število življenjske poti 5
Obeta se vam pogovor, ki bo spremenil vas in vaše dojemanje sveta. Kadar ste v precepu, je nekdo, ki je prestajal podobno, lahko v pomoč. Zaupajte. Odprite se. Vse bo dobro.

Število življenjske poti 6
Čustveno intenziven čas. Poiščite ventil za ustvarjalnost. Predvsem pa bodite, kdor ste. Ne spreminjajte sebe zaradi obljub drugih. Ne izničujte sebe, da bi vas drugi imeli radi.

Število življenjske poti 7
Kdaj se izmikate odgovornosti? Prelagate krivdo na druge ali upate, da vas ne zasačijo? Sami sebi se težko zlažete. Pometanje pod preprogo ni zdravilo. Čas je za iskren pogovor – s samim seboj.

Število življenjske poti 8
Čas sprememb. Koraka naprej, pa levo in desno. Neodločnost je stalnica v tem času. Kaj je tisto, kar se ne spreminja? To je Vaše bistvo. Sledite klicu svoje duše.

Število življenjske poti 9
Razumevajoče sprejmite svoje reakcije na tuje besede. Ste veliko bolj ranljivi in občutljivi kot sicer. Razmislite, zakaj nekaj zaboli. Objemite sebe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.