NuMeRoSKoP 28. 3. do 3. 4. 2010

Foto: Žurnal24 lili_sorum_2003
V sredini tedna se bomo pomaknili pod vpile meseca aprila, bi bodo čustveno veliko bolj umirjeni, kot je bil marec – preutrujenost ter razdražljivost, ranljivost in preobremenjenost bodo popustili.
Oglej si celoten članek

 

Teden, kateremu pa kljub novemu mesecu, vlada število 5, bo v znamenju sprostitve in iskanja čutnih užitkov, tudi neodgovornega in nepremišljenega ravnanja. V prvi polovici tedna bomo prehajali meje na čustvenem področju, nato pa na osebnostnem – v kaj in koliko verjamemo ter za čem stojimo, se bo krepko spremenilo; pa čeprav le za trenutek.

Število življenjske poti 1
Iskali boste sebe v odnosih z drugimi, predvsem pa boste tipali kje so meje vaše predrznosti in tudi dominantnosti, katera vam nemalokdaj prija. V drugi polovici tedna, boste postali bolj zadržani in zaprti vase, kar pa ne bo trajalo dalj časa. Čustvena nestanovitnost, ki se lahko kaže tudi kot razdraženost, ali pretirana igrivost, jeza, vzkipljivost ali razigranost, se bo umirila.

Število življenjske poti 2
V čustveno napeti situaciji se boste obnašali zelo zadržano, celo sramežljivo. Ne gre zato, da vas je strah ali, da ste negotovi, previdno boste počakali, da ostali pokažejo svoje stališče, preden se boste odločili za naslednje dejanje. Posledično bi vas lahko obdolžili preračunljivosti ali celo lahkomiselnosti, neodgovornosti; kar pa vas ne bo prav nič motilo. Vzemite si čas, da razmislite.

Število življenjske poti 3
Želje po učinkovitejši organiziranosti, se bo v drugi polovici tedna prevesila v perfekcionistično iskanje kar najboljšega in ''poliranje'' dosedanjih projektov ter zamisli. Nenadoma nič ne bo dovolj dobro, ubadali se boste s podrobnostmi, katere morda niso pomembne, a vam se bodo dozdevala ključne. Preudarite, kaj je resnično prioriteta v vašem življenju – naj vam bo to smernica.

Število življenjske poti 4
V prvi polovici tedna boste izjemno občutljivi ter ranljivi – to bo tudi obdobje, ko so možna nesoglasja v medsebojnih odnosih in tudi končanje le-teh. Torej, če ste vezani, bodite previdni. Proti koncu tedna, se boste ukvarjali s svojimi čustvi,

Lekcije tedna:
Kako dobro se prilagajate novim situacijam ter izzivom? Koliko ste fleksibilni v življenju? Si dovolite užiti trenutek, v katerem se nahajate? Dovolite svojemu telesu, da se sprosti ali imate občutke krivde, ker vam je prijetno? Kdaj si dovolite biti brezskrbni? Kdaj ste nazadnje spoznali nekaj tujega (jezik, kultura, hrana… ) ?

ne več s tujimi mišljenji in dejanji. Nekoliko se boste zaprli vase, da bi si kot ranjeni lev ''lizali rane'' ter preudarili kako naprej. Vedno je najbolj temno tik pred zoro.

Število življenjske poti 5

V določenih odnosih se boste sprva močno postavili zase, nato pa se boste v drugi polovici tedna drastično tudi zaprli vase in odmaknili od situacije ter oseb, s katerimi se boste znašli v neprijazni komunikaciji. Prav je, da se postavite zase – a prisluhnite tudi drugim in se potrudite razumeti. Nekaj, kar se vam dozdeva kot prav in dobro za vas, pa ni nujno ugodno tudi za nekoga drugega.

Število življenjske poti 6

Trudili se boste obnoviti zamrlo komunikacijo z določeno osebo, ki se je ali pa se zdaj odmika od vas. Sprva boste izjemno razumevajoči, nato pa boste postali skeptični, da ste se prav odločili in možno je, da boste želeli ovreči svoje dane obljube in besede. Bodite previdni, da si ne zaprete vrat do te osebe za vedno. Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, pravijo; torej tudi vi se umirite.

Število življenjske poti 7
Prebudili se boste kot pomladni žarek in posijali na svojo okolico. Sprva boste razjasnili dneve svoji okolici z drobnimi pozornostmi ter nasmehom; nato pa se boste posvetili tudi sebi in svojemu domu ter delovnem okolju. Prav možno je obsežno pomladansko čiščenje in polepševanje okolja, morda tudi želja po dekoriranju ali renoviranju. Uživajte v svežem vaču energije, ki vas preveva.

Število življenjske poti 8
V prvi polovici tedna boste nihali med neodločnostjo ter grajenjem prihodnosti. ''Noben veter ni ugoden za ladjo brez cilja'', je še kako resničen izrek. V drugi polovici pa se boste umaknili vase, v razmišljanje in pretehtavanje različnih rešitev in poti, ki bi si jih želeli ubrati. Bolj, ko se boste trudili umiriti vsakodnevno nihanje, hujše bo. Bolj kot si boste želeli razburkati vode, bolj umirjene bodo.

Število življenjske poti 9
Sprva boste izjemno rahločutne ter senzibilni na kakršnokoli obliko agresije okoli vas, tudi v pogovorih z drugimi in opazovanju okolice. Sicer boste izjemno spremenljivega razpoloženja in pa tudi mnenja. V drugi polovici tedna boste iskali vzroke svojim čustvom in razmišljanjem ter ravnanjem. Potrebovali boste več miru in počitka. Prisluhnite sebi, kajti prav vse odgovore nosimo znotraj; ne iščimo jih zunaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.