NuMeRoSKoP 6. 6.–12. 6. 2o11

Foto: Žurnal24 Lili Sorum
Kot sončni žarki razkrivajo svetlobo in toplino, so poletni meseci čas, ko se izrazi naše bistvo. Pa se resnično poznamo?
Oglej si celoten članek

Kot sončni žarki razkrivajo svetlobo in toplino, so poletni meseci čas, ko se izrazi naše bistvo. Pa se resnično poznamo? Svoje globine? Temne plati?  Teden pred nami je kot nalašč, da se spoznate in ne le to; izrazite sebe – svoje bistvo – svoje sonce.

Število življenjske poti   1
Kdaj se bojite svojega lastnega bistva? Kdaj imate občutek, da ste premočni ali nemara prešibki? In kdaj z agresijo ali odmikom skrivate svoj strah? Preprosto, sprostite se.

Število življenjske poti   2
Se težko resnično odločite kdo ste in kako je vaše mnenje? Ga raje prilagodite sogovorniku in pričakovanjem? Bodite iskreni, četudi s tem ne ugajate drugim. Ne izgubite sebe.

Lekcije tega tedna:
Bodite VI. A najprej morate spoznati sebe. Nato sijte. Tako kot sije sonce. Neobremenjeno.

Število življenjske poti   3
Ko ste zaljubljeni, ste neizmerno radostni. In preplašeni. Ljubezen je darilo in ne razlog za strah. Sabi sebe pravzaprav zavrnete, ko se odločite biti nekdo, kar niste.

Število življenjske poti   4
Se zaprete vase, ko bi pravzaprav morali izraziti svojo globino? Se odmaknete od intime? No, v tem tednu bo to vaša prva reakcija. Ne bojte se samih sebe. Strah ima velike oči.

Število življenjske poti   5
Podjetno znate speljati pogovor stran od vas in preusmeriti pozornost na sogovornika. Znate krmariti z laskajočimi izrazi. Se zavedate, da tako pravzaprav zasenčite sebe?

Število življenjske poti   6
Ne bojte se soočiti z zaključki. Ste človek, ki se rad ogne prepiru, ki hrepeni po harmoniji in večni pravljici. S tem zanikate sebe. Posezite po sreči, ki je do vas spoštljiva.

Število življenjske poti   7
Ali negujete svojo unikatnost? Poudarjate tiste točke, ki so vam edine? Ali se odmaknete in priznate svoje misli le sebi? Zaupajte. Spustite ljudi, ki so vam dragi, blizu.

Število življenjske poti   8
Povežite se. Odprite srce in znova izrazite svoja čustva. Dejstvo je, da čutite kar čutite. Ne trudite se sami pred seboj skriti sebe. Bodite pogumni in zaupajte vase.

Število življenjske poti   9
Radost znotraj vas naj ne bo le vaša. Delite jo s svetom in razveselite svojo okolico. Izrazite svoja čustva. To je zelo pomembno. Tako pozitivna in nagajiva, kot tudi negativna.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.