NuMeRoSKoP od 11. 4. do 14. 4. 2011

Foto: Žurnal24 lili_sorum_2003
Pred nami je čustven teden, ko se bomo soočali z Resnico in Neresnico. Nihanje med ambicioznimi cilji in srčnimi hrepenenji.
Oglej si celoten članek

V letu, ki poudarja razkol med duhovnim in materialnim, bodo obdobja pod vplivom števila 6 še posebno naporna.

Število življenjske poti 1
Odmaknili se boste v osamo, ker vas bodo prevevala premočna čustva. Potrebovali boste mir, da bi uredili svoje misli; a dojeti morate, da čustev pravzaprav ne gre vedno razumeti. Prisluhnite srcu. Tudi takrat, kadar vas je sram priznati, da vas je strah.  

Število življenjske poti 2
Trudili se boste skriti svoja čustva; naj gre za radost ali jezo. Prikrivali boste sebe, da bi bili za druge sprejemljivejši, nato pa vas bo jezilo, da se ti ljudje ne vedejo podobno do vas. Učite se prilagajanja, kompromisa; ne izsiljujte svoje volje z ugajanjem.

Lekcije tega tedna:
Dolgotrajno trpljenje (predvsem zaradi smole drugih) zamegli realnost. Potrudite se biti z obema nogama na tleh in predvsem naučiti se tudi sprejemanja, ne le dajanja.

Število življenjske poti 3
Obdobje, ko končujete odnose, ki so za vas boleči in ne služijo več svojemu namenu. Morda ste jih prerasli, obdelali lekcijo, ki vam jo podarjajo, ali pa preprosto stopate novim potem naproti. Naj vas pretrganje vezi, ki niso ljubeče, ne boli.

Število življenjske poti 4
Postavili se boste zase znotraj odnosov, ki vas kot človeka in vašega bistva ne cenijo. Prav je, da ste v odločanju bolj samostojni. Storite prvi korak. To je zelo pomembno. Samo odločitev je mnogo premalo. Sledite srcu. Le tako vas čaka sreča.

Število življenjske poti 5
Obeta se vam veliko pogovorov in soočanj. Zdaj imate priložnost razjasniti določene nesporazume in se opravičiti za morebitne slabše odločitve, izbiro besed in podobno. Ponudite roko in obenem tudi vi sprejmite nekoga, ki vam bo stopil naproti.

Število življenjske poti 6
Nihali boste iz črnogledosti v pretiran optimizem. Nič, kar zdaj čutite, ni realno. Strah ima velike oči, želja po lepem pa še večje. Dajte si potreben čas, da se razburkana čustva umirijo. Usmerite svojo ustvarjalnost v pozitivno smer. Zaupajte intuiciji.

Število življenjske poti 7
Soočali se boste z občutki krivde. Vprašanja, ''kaj pa če bi'', oziroma stavki ''moral/a bi'' bodo sestavni del vašega razmišljanja. Vedno ravnamo, kakor najbolje zmoremo; nihče nalašč ne izbira slabih poti. Zaupajte vase. Postavite se zase, predvsem pa malo več počivajte.

Število življenjske poti 8
Čustveno buren teden. Mešali se bodo vplivi števila 5, ki simbolizirajo nihanje, negotovost, neodločnost, in števila 6, ki hrepeni po ustaljenosti in harmoniji. Želeli si boste svobode. Okove, ki vas vežejo, ste si nadeli sami. Naj vas vodi Ljubezen. Poiščite mir.

Število življenjske poti 9
Prebuja se romantika, čustva, zasanjanost … Pravljičnost se zdi na dosegu roke. Sledite svojemu srcu in intuiciji. Sledite sebi. Bodite vi. Zdaj je čas, da zablestite v svojem iskrenem in čistem bistvu. Vi. In za vas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.