NuMeRoSKoP od 20. 12. do 26. 12. 2010

Foto: Žurnal24 Lili Sorum
Hrepeneli bomo po domačnosti in pravi toplini doma.
Oglej si celoten članek

Želeli si bomo nežnega občutka varnosti in harmonije, "sladkobe medu" (ali pa čokolade, kar imate raje), ki polepša mrzle zimske praznične dneve in jih napolni z barvami ter čarobnostjo. Želeli si bomo pristnega objema in nasmeha, ki ga prinašata ljubezen in globina zavedanja, da je vse v redu. Naj nam ta mraz, ki označuje zimo in sneg, pomaga spoštovati toplino, ki smo je bili deležni v poletnih dneh, obenem pa izkazati dobrodošlico obetajočemu se novem letu.

Število življenjske poti 1
Iskali boste lasten mir, ki pa ga lahko najdete in občutite le sami v sebi. Ne iščite zunaj, okoli sebe ali v drugih osebah. Posvetite se sami sebi in tistemu posebnemu občutku, ki mu rečemo "počutim se doma". Razmislite, kaj vas pomirja, kaj vam največ pomeni in kako to obdržati v življenju. Saj veste, kaj pravijo: Ne ljubim te zaradi tega, kar si, temveč zaradi tega, kar ob tebi postanem. Vi ste pomembni.

Število življenjske poti 2

Lekcije tega tedna:
Znate pričarati pravljičnost v vsakdanu? Jo znate tudi sprejeti, ko vam jo položijo pred noge? Kdo je vaša pravljica? Kaj je vaša pravljica? Sprejmite.

 

Želeli si boste urejenih razmer na področju življenja, ki simbolizira vašo podjetnost in poslovnost. Naj gre za službo, razvoj samostojne kariere ali potrebno izobraževanje in nabiranje izkušenj. Veliko časa boste posvetili temu, da na miren način poskrbite za vse obveznosti, ki vas čakajo, obenem pa tudi za svoj lasten počitek in sprostitev. Prav je, da ste odgovorni, a ne na račun svojega zdravja.

 

Število življenjske poti 3
Obeta se vam dokaj čustveno intenziven teden, v katerem se vam bodo določena dejanja, ki ste jih naredili (morda ne ravno najlepša) v imenu ljubezni, povrnila na zanimiv način. Ne jemljite tega kot kazen, temveč kot izkušnjo življenja, ki vam pomaga razumeti drugo stran, drugo osebo, ki ste ji morda zamerili ali vas je prizadela. Bodite potrpežljivi in odprtih oči. In predvsem ljubeči do sebe.

Število življenjske poti 4
Iskali boste lastno identiteto znotraj širšega obzorja, v katerem ste, naj gre za družino in sorodnike, na delovnem mestu ali v šoli, med prijatelji in znanci in podobno. V vsaki strukturi igrate določeno vlogo, nosite določene značilnosti, ki pa si niso vedno enake. Kdo ste pravzaprav vi, tisto pravo bistvo, ki se nikjer in ob nikomer ne spremeni? Ta teden se ukvarjajte s seboj. Zaupajte si.

Število življenjske poti 5
Veliko se boste povezovali z ljudmi, na katere ste morda malo pozabili ali ste se preprosto odtujili. Komunikacija bo intenzivnejša, a obenem prijaznejša, strpnejši boste do drugih in užili boste več razumevanja pri okolici. Uživajte v tem relativno mirnem času, ko pa se vam bodo stvari vseeno začele nekoliko vleči in postajati monotone. Četudi ste nekoliko več doma, je to udobje in ugodje, kajne?

Število življenjske poti 6
Dovolite si biti otrok, ki se veseli in se igra. Radi imate harmonijo in igrivost, sočutje in usklajenost, prijaznost in lepoto življenja. Zdaj je pravi čas, da dovolite pozitivni energiji, da vas razvaja, saj boste tako prebudili že nekoliko zaspani optimizem v vas, prek katerega boste spodbudili svojo ustvarjalnost in tudi norčavost, da vam pomaga pri dnevnih izzivih. Čar lahko najdemo v prav vsakem opravilu, pa naj si bo še tako nadležno.

Število življenjske poti 7
Čeprav boste uživali v lepih trenutkih, boste nemudoma ugotovili, da ste nemara prezaposleni za to, da bi za hip postali in uživali v lepih trenutkih, ki vam jih bo ponudilo življenje. Naj se vam ne mudi vedno, ne iščite opravkov (ki so pravzaprav izgovori), temveč se sprostite in dovolite vam ljubim ljudem in okolici nasploh, da vas razvaja in razveseli s kako malenkostjo, ali samo dnevu, da je lep. Saj ni težko.

Število življenjske poti 8
Prepustili se boste lepotam tistih odnosov, ki v vaše življenje prinašajo toplino, razumevanje in ljubezen. Ni pomembno ali gre za romantično ljubezen, zaljubljenost. Vsakdo nam lahko podari nasmeh, sočutje, nas sprejme takšne, kot smo. To potrebujete po napornem novembru in zadnjih tednih, zato dovolite okolici, da ljubeče poskrbi za vas, četudi morda sprva ne boste vedeli, kako ravnati v takšnem položaju. Prepustite se lepemu.

Število življenjske poti 9
Ste v obdobju pravljic in pravljičnosti, romantične zasanjanosti in plavanja v oblakih. Dovolite si polno izkušnjo tega, četudi se bodo poznale (negativne) posledice na vašem delu in obveznostih. Tak teden se ne bo zlahka ponovil, zato ga izkoristite. Možno je, da se na novo zaljubite, četudi v človeka, s katerim ste že dalj časa. Predvsem pa nadgrajujte svoj odnos do sebe in to, da imate sami sebe resnično brezpogojno radi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.