NuMeRoSKoP od 21. 3. do 27. 3. 2o11

Foto: Žurnal24 Lili Sorum
Pred nami je čas izražanja naše notranjosti zunanjemu svetu. Kako primerno povezati naše želje, misli, nasprotujoča si mnenja, čustva?
Oglej si celoten članek

 

Ne bojte se zavrnitve in neuspeha. Pravzaprav sami sebe zavrnete, ko niti ne poskusite. Večji poraz je ne poskusiti, kot se (udobno) skrivati za izgovori.

Število življenjske poti 1
Umirite pretirano črnogledost ali ''rožnatogledost''. Življenje nas uči srednje poti in umirjenosti. Karkoli se vam dogaja, ni niti katastrofa niti najimenitnejša stvar, ki se je pripetila v zgodovini človeštva. Ko se boste umirili, boste energijo bolj smiselno usmerjali.

Število življenjske poti 2
Pred vami je čas, ko se boste težko odločili in stali za svojo izbiro. Radi si boste premislili, pretehtavali in predvidevati je, da si boste zadali cilj, ki ga ne boste izpolnili niti na pol. To ni primerno obdobje za življenjske odločitve, ker se jih ne boste držali. Okolica vas ne bo razumela.

Število življenjske poti 3
Občutljivi in ranljivi boste. Bodite potrpežljivi do svojih čustev in jim prisluhnite. Soočate se z ranami, ki ste jih bili deležni v otroštvu – kako jih prenašate v odraslo obdobje? Se nemara prepirate s svojo mamo ali očetom? Ste užaljeni otrok? Opazujte se.

Število življenjske poti 4
Odmaknili se boste v razsežnosti svojih misli, strahov, dvomov in nepotešenih želja. Okolica vas bo dojemala kot ''slabe volje''. Soočite se s čustvi, ki se jih trudite potlačiti in jim preprečiti, da bi vas usmerjala. Pamet ni vedno najbolj pametna izbira.

Število življenjske poti 5
Svoje dneve si boste zadali veliko bolj ustvarjalno kot sicer. Uporabite domišljijo in svojo iskrivost, ko boste v naglici reševali težave. Ne jemljite opazk ljudi okoli vas kot osebni napad na vašo osebnost. Je le mnenje, ki vam ni všeč.

Število življenjske poti 6
Čustveno boste zaključevali določeno obdobje. Pobrskajte po svojem otroštvu. Katerih vzorcev niste presegli? Naši starši nam podarijo ljubezen, obenem pa nam podajo izzive, ki jih sami niso zmogli preseči. Katere ste vi prevzeli nase in jih lahko najdete v svojem življenju?

Število življenjske poti 7
Pred vami je aktiven čas ustvarjanja. Polni boste kreativnih iskric in zamisli. Uporabite jih. Ne le idej, ampak jih dejansko uresničite. Prihodnost se ustvarja danes. Naj bo barvita in predvsem unikatna. Bodite predani svojemu bistvu in kvaliteti. Oblikujte.

Število življenjske poti 8
Povežite se z osebami vašega srca. Kreativnost, ki se prebuja kot pomlad znotraj vas, hrepeni po drugi polovici, s katero lahko skupaj ustvarjate in oblikujete prihodnost. Zaupajte vase. Pričakujte tudi trenutke strahu in nezaupanja v lastne sposobnosti ter znanje.

Število življenjske poti 9
Pred vami je teden izražanja svoje modrosti in znanja, ki ga nosite v sebi. Ni važna starost – znotraj vas se skriva zakladnica znanja. Podelite svojo luč z drugimi. Obenem pa se prek povezovanja z njimi tudi sami učite. Intenziven teden osebne rasti in razvoja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.