NuMeRoSKoP od 27. 2. do 4. 3. 2012

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pred nami je čas ustvarjanja, prenavljanja in urejanja okolice ter tudi razmišljanja. Prevetrite svoje misli in vpletite nova razmišljanja in drugačne vzorce. Kako je Življenje lahko lepše in bolj prijetno?
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1
Kako spremeniti Življenje? Ne tako, da se preselite, zamenjate službo ali partnerja, temveč da spremenite lastno ravnanje.

Število življenjske poti 2
Srce nosi našo Radost, pa tudi strah. Katero izmed teh dveh čustev bolj upoštevate? Je negativno bolj realno od pozitivnega?

Število življenjske poti 3
Kako bi svoje misli odmaknili od oblakov in jih približali realnosti? Kako jih lahko uresničite? Kakšen načrt bi si zadali? Prvi korak ...?

Število življenjske poti 4
Delo in dober načrt je dobitna kombinacija. Kaj pa Vaše srce? Resnično hrepeni po zadanem, ali je to le pričakovano od Vas?

Število življenjske poti 5
Obdobje, v katerem boste želeli priskočiti na pomoč okolici, svetu oziroma nekemu namenu ali višjemu cilju. Uporabite svoje čare.

Število življenjske poti 6
Obdobje novih začetkov. Postavite se za sebe. Kako lahko tokrat ne ustrežete le drugim, ampak ste, kdor ste; četudi ne najbolj lepi?

Število življenjske poti 7
Pogovor lahko reši še tako težko situacijo. Pustite trmo in težnjo po tem, da imate prav, ob strani. Cilj je mirna rešitev, ne zmaga Vas.

Število življenjske poti 8
Teden radostnih doživetij in nagajivosti. Dovolite si biti otrok in se norčavo lotevajte izzivov pred Vami. Bodite Vi resnično Vi. Zdaj.

Število življenjske poti 9
Strah ima velike oči, vi pa možnost, da mu prisluhnite ali ne. Izbira v Življenju je vedno le Vaša. Kar pogumno naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.