NuMeRoSKOP od 28. 2. do 6. 3. 2011

Foto: Žurnal24 Lili Sorum
Mešali se bodo vplivi čustvenega februarja in razumsko usmerjenega začetka marca.
Oglej si celoten članek

Predvsem se boste soočali z zadnjimi devetimi tedni, torej začetkom letošnjega leta. Rdeča nit so čustva, notranji otrok, življenjski namen in duhovna rast.

Število življenjske poti 1
Najraje bi videli, da bi lahko kak korak na poti kar preskočili. Sami sebe bi postavili na cilj in uživali v počitku. Vsak proces v življenju potrebuje določen čas, da dozori in se razvija; zato dovolite času, da opravi svoje. Vse je v redu.

Število življenjske poti 2
Vaše razpoloženje bo nihalo. Občutljivi boste na grobost, besede boste jemali bolj osebno, doživljali jih boste kot napad na vas. Razmislite, katere lastnosti vas motijo. Jih želite spremeniti? Kar moti druge, naj moti njih.

Število življenjske poti 3
Posvetite se sebi in otroškim sanjam. Ne sanjarite, temveč se potrudite sanje uresničiti. Ocenite, kako daleč ste prišli do zdaj. Zdaj je čas ustvarjalnosti in prejemanja pomoči drugih, zaslug za svoja dobra dela. Uživajte.

Število življenjske poti 4
Ne dovolite strahovom, da vas ovirajo pri ustvarjalni iskrici, ki se je prebudila v vas. Dovolite si razigranost in nagajivost; obenem pa vseeno poglejte v svojo notranjost – ste izpolnjeni? Če niste, ustvarjajte.

Število življenjske poti 5
Potrudite se ne mešati preteklih izkušenj z današnjimi. Življenje se vrti v ciklih, zato si dovolite preporod, ki vas definitivno čaka v tem letu. Zdaj je teden retrospektive. Presodite, česa ne želite, kaj vas omejuje. Izberite srečo.

Število življenjske poti 6

Lekcije tega tedna:
Sprejemate pozitivno v življenju brez občutkov krivde? Ste iskreno veseli ali vas je strah dobrega? Morebiti pa dojemate, da ste deležni preveč slabega? Še najpomembnejše vprašanje – kdaj in kaj je dovolj dobro?

 

Izjemno čustveno močen teden, ko se boste soočali z januarjem in februarjem. Mešali se bodo dvomi, bolečina, razum in srce. Poglejte preteklost in se učite za prihodnost. Samo življenje nam ponudi vse informacije, če jih le želimo sprejeti.

 

Število življenjske poti 7
Spremljali vas bosta vam nepoznana ranljivost in čustvenost. Pretehtajte pretekle izkušnje tega leta in postavite smer za prihodnost. Kaj potrebujete, česa se morate še naučiti? Mesec marec bo šola življenja; maksimalno jo izkoristite.

Število življenjske poti 8
Ozrite se na pretekla dva meseca; kam vas vodita v življenju? Vas spremljajo pozitivni ali negativni rezultati? Pretehtajte. Učite se iz preteklosti za boljše izbire prihodnosti. Organizirajte se. Stojte za tem, kdor ste. Zaupajte.

Število življenjske poti 9
Teden nihanja. Med dobrim in slabim, med čustvenostjo in otopelostjo. Ko bo minil, boste lahko primerjali belo in črno ter izbrali vam ljubo sivino. Dovolite si izkusiti vse in ne omejujte se v ničemer. Zelo intenziven čas, ko preteklost sreča prihodnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.