Numeroskop od 4. 6. do 10. 6. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je čas, ko ljubeče dovolimo oditi naprej ljudem, dogodkom … Naj stare navade, ki ne služijo dobremu, pa naj gre za Vaše zdravje, odnose ali pogled na svet, odidejo po svoji poti. Vi pa sprejemajte bolje.
Oglej si celoten članek

Opazujte življenje. So rezultati primerni Vašemu trudu in življenjskemu namenu?

Število življenjske poti 1
Pred Vami se odpirajo novi začetki in nove nepoznane poti. Prisluhnite intuiciji, preden se prehitro zaženete. Da, impulzivnost je del Vas.

Število življenjske poti 2
Spremenili boste svoje ravnanje v odnosih. Kdo ste, kako ravnate z drugimi in kako drugi z Vami, se bo spreminjalo. Naj bo za Vas dobro.

Število življenjske poti 3
Ustvarjajte. Čeprav se bo na trenutke zdelo, da se svet okoli Vas sesuva, je to čas ustvarjanja ''po koncu'' – kakšno naj bo življenje po novem začetku?

Število življenjske poti 4
Ne bojte se, da bo nekdo ali nekaj odšlo iz Vašega življenja, kar bi Vas tako prizadelo ali oškodovalo, da ne bi zmogli naprej. Sami ste svoj gospodar.

Število življenjske poti 5
Čas negotovosti in nihanja, tudi neodgovornega vedenja, ki bo prineslo skorajda takojšne neprijetne posledice. Bodite korektni.

Število življenjske poti 6
Čas zaključevanja odnosov. Čustven čas. Morda se Vam zdi, da zmorete več ali da si zaslužite bolje. Kakorkoli, zaslužite si najboljše.

Število življenjske poti 7
V tem času se boste imeli možnost bolj poglobiti vase, kot se sicer. Imate dovolj poguma, da se zazrete sebi globoko v oči in svojo dušo?

Število življenjske poti 8
Teden, ko se bo kakršnokoli investiranje v posel obrestovalo neverjetno dobro in hitro. Posvetite se svoji karieri in ugledu. Takoj zdaj.

Število življenjske poti 9
Čas zaključevanja in končevanja. Obdobje čustvenosti. Stare rane, ki ste jih zakopali nekam v temo, so pokukale na svetlobo. Pozdravite jih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.