NuMeRoSKoP od 8. do 14. 11. 2010

Foto: Žurnal24 lili_sorum_2003
Na nas vpliva devetka, ki znotraj nas prebuja čustva, za katera smo mislili, da so že minila.
Oglej si celoten članek

 

Lekcije tega tedna:
Zaupajte svoji notranjosti, da vas vodi. Vse odgovore nosimo v srcu – ali jim res prisluhnete? Zakaj dvomite sami vase? Ne slepite se.

Ne odrivajmo stran raznih prizorov ali občutenj, ki se nam bodo pojavili pred očmi, kajti le tako lahko uvidimo določene stvari, povezane z našo preteklostjo, ki nedvomno oblikuje nas in našo sedanjost. Kar smo danes, pripravlja naš jutri, zato ljubeče poskrbimo, da se bomo sprijaznili s preteklostjo.

Število življenjske poti 1
Obeta se vam neke vrste prelomnica, kot da bi pokukali iz kokona, ki ste ga ustvarili sami. Varno je, da se prepustite novim možnostim, pa četudi jim dovolite obstajati le v vaši domišljiji. Prepustite se svojim občutenjem, kajti ponesla vas bodo do neke višje resnice in samozavedanja.

Število življenjske poti 2
Čutili boste potrebo po izražanju tega, kar boste prepoznali v svojem srcu. Ne bodite zadržani, kot ste običajno, temveč stopite do človeka in mu povejte, kar vam leži na srcu. Četudi se bo zdelo, da vaše besede zavrača ali da vas ne razume, verjemite, da bo ta človek o vsem še premislil in vam potihoma celo dal prav.

Število življenjske poti 3
Pretrgali boste vezi, ki vas vežejo na vašo bolečo preteklost. Še pomembneje pa je, da se boste tega zavedali in zato v tem času veliko lažje zadihali. V vas se bo vnovič prebudilo neko upanje in radost, bujna domišljija in ustvarjalnost. Predajte se sanjarjenju in verjemite, da je vse mogoče.

Število življenjske poti 4
Obeta se vam nekoliko več dela, obenem bodite pozorni na zdravje. Ne omejujte se in si privoščite tudi kak trenutek razposajenosti. Počutili se boste preobremenjene, tako kar se tiče delovnih obveznosti kot tudi srčnih tegob. Ne skrbite, tudi ta teden bo minil in kmalu bo posijalo sonce. Pomembno je, da sami sebi nekaj priznate.

Število življenjske poti 5
Počutili se boste kot v drobnem čolničku na razburkanem morju, a zavedajte se, da je tale plovba za vas zelo pomembna. Vaša čustva bodo nihala, razpoloženje se bo naglo menjavalo in podobno. Zdelo se vam bo, da lahko v enem dnevu občutite vse, od največje radosti do najgloblje žalosti. Dovolite čustvom na plano.

Število življenjske poti 6
Čustva, čustva in spet čustva. Vzemite si dovolj časa zase, da boste lahko pogledali v globino vsega, kar čutite. Pomembno je, da najdete mir, ki ga trenutno nimate. Soočite se s svojimi izgubljenimi sanjami in jih znova prebudite, ali pa jim dovolite počitek na oblakih domišljije. To dosežete tako, da si priznate, da se ne bodo uresničile.

Število življenjske poti 7
Čustva vas bodo tako prevzela, da se boste najprej poskušali ograditi od njih ter se popolnoma zapreti vase in se odmakniti od okolice. Ne bo vam prijala družba ljudi, ki bi vrtali v vas in želeli izvedeti, kaj se dogaja. To je čas, ko morate raziskati sami sebe, svoja čustva in se pogovoriti sami s seboj, kako boste ravnali od zdaj naprej.

Število življenjske poti 8
Nihali boste med čustvenostjo in delom, poslovnostjo in dejstvom, da bi se od preutrujenosti ali preobremenjenosti najraje zjokali. Obeta se vam naporen teden, a bodite pozorni, da svojih nerazčiščenih čustvenih odnosov ne skrivate za preveliko količino dela. Če jim ne boste namenili časa, bodo slej kot prej eksplodirala.

Število življenjske poti 9

V svojem življenju boste naredili velik rez. Zaključili boste kar nekaj zadev, za katere že nekaj časa veste, da ne vodijo nikamor. Prav je, da s tem pripravite prostor novemu in lepšemu v svojem življenju. Pazite, da boste s seboj ljubeči in potrpežljivi, kajti taka obdobja so čustveno zelo obremenilna in izčrpavajoča.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.