NuMeRoSkOp za teden 23. 7. do 29. 7. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Resnica je, kakršna je. Spremeniti je ne moremo. Pomembno je, da svojo resnico živimo in je ne spreminjamo glede na sogovornika ali situacijo. Da, marsikaj je pravzaprav črno/belo. In zelo preprosto.
Oglej si celoten članek

Število življenjske poti 1

V kar ste prepričani, ste prepričani. Vseeno, ne bodite preveč trmasti. Kaj pa vsaj malo radovedni? Prisluhnite tudi tujim mnenjem.

Število življenjske poti 2

Ste zelo senzibilni, torej prisluhnite intuiciji. Kaj Vam govori Vaš notranji glas glede najbolj perečih vprašanj v tem trenutku?

Število življenjske poti 3

Preteklost naj bo spoštovana, sedaj pa je čas za vašo Prihodnost. Stopite ven iz vzorcev in odnosov, ki Vas obremenjujejo. Takoj.

Število življenjske poti 4

Dovolite drugim njihovo mnenje, tudi kadar se ne strinjate. Poiščite nekaj dobrega v tem. Usmeritev? Novo perspektivo?

Število življenjske poti 5

Če zna kdo kombinirati kreativnost in resna opravila ste to Vi. Sedaj pa še okolico naučite te umetnosti. Naj bo zabavno.

Število življenjske poti 6

Po čustvenem tednu se obeta čas notranjih strahov in analiziranja. Iskali boste dlako v jajcu. Ne bojte se lastne sence.

Število življenjske poti 7

Meje tega, kar Vi zaznavate kot realno, se bodo močno zamajale. Bodite odprti. Nove možnosti so dobrodošle. Ne grizejo.

Število življenjske poti 8

Čustva bodo prevladala Vaš razum. Že dolgo se niste počutili tako notranje izpolnjene in srečne. Uživajte v vsakem hipu.

Število življenjske poti 9

Čaka vas znanje, življenjskega pomena. Odprite se novih izkušnjam, ki Vam nosijo dragocenost: znanje in modrost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.