Numeroskop za teden od 13. 7. do 19. 7. 2015

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je teden karme, ki bo razkrinkal resnico.
Oglej si celoten članek

Teden se pričenja s številom 13 in zaključuje s številom 19, vmes pa so še vsa ostala karmična števila (13, 14, 16 in 19). V tem času se bomo tako ali drugače soočali z resnico in to predvsem na področju odnosov in komunikacije. Ena plat tega so definitivno laži in skrivanja, prevare, goljufanja – torej, negativna plat ne-resnice. Obstaja še ena, ki je povezana s strahom in zanikanjem. Torej, katerim delom sebe ne dovolite na plano? Kdo ste, pa si tega ne dovolite biti? Po čem hrepenite, pa si to odrekate? Tudi na tak način zanikate svojo resnico in sebe!

Število življenjske poti 1
Domišljija lahko ustvari prečudovite scenarije v naši glavi, ki so popolnoma iluzorni. Ali pa okrepi temne misli in postanemo izjemno pesimistični. Kje izmed teh dveh skrajnosti bi dejali, da ste?

Število življenjske poti 2
Preteklost vas bo dohitela. Če se niste postavili za sebe, se prosim, postavite sedaj. Tisto, česar se najbolj bojite, da bi se ali se je zgodilo, vam bo pogledalo v oči. Ne bežite, sprejmite.

Število življenjske poti 3
Čustva bodo prevladala. Prisluhnite jim, saj vam nosijo pomembno sporočilo. Bolečina je lahko opozorilo, da nekaj ni v harmoniji. Ni konec sveta, ste pred preobrazbo.

Število življenjske poti 4
Delujte razumno in prebili se boste preko izzivov brez večjih problemov. Zaupajte v svoje sposobnosti in jih udejanjite. Sedaj ni čas, da bi svoje zamisli držali za sebe. Zasijte. Spregovorite.

Število življenjske poti 5
Bodite pozorni na poslovnem področju. Je možno, da ste spregledali določene možnosti, ki se odpirajo pred vami? Kako bi lahko bolje organizirali svoj čas, energijo in denar? Bodite učinkoviti.

Število življenjske poti 6
In znova smo pred obdobjem zaključevanja, ki (znova) obuja preteklost. Vse, česar niste prerezali, se bo postavilo na pot. Boste sedaj zbrali moč in pogum ter ravnali do sebe spoštljivo?

Število življenjske poti 7
Nove osebe vam nosijo sporočilo. V kakšni smeri se premika vaše življenje? Kakšna nova, drugačna energija vas obdaja?  Je možno, da preveč dvomite v sebe? No, bodite spontani – dovolite si.

Število življenjske poti 8
Znova so odnosi na prvem mestu. Kako se obnašate do svoje notranjosti? Je razpoznavna tudi v vašem zunanjem življenju? Ste to, kar čutite, ali ste maska, ki mehansko opravlja delo, potrebno tekom dneva?

Število življenjske poti 9
Domišljija na vas vodi na poti preko strahov in preprek. Za vse je možno najti rešitev in v vsem se skriva nekaj slabega ali dobrega. Od vas je odvisno, kateri odtenek boste iskali; dober ali slab?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.