NuMeRoSkOp za teden od 16. 8. do 22. 8.

Foto: Žurnal24 Lili Sorum
Obeta se nam čustveno napet teden, ko so možne prepreke v komunikaciji ali pa razhajanje. Obenem je primeren čas za poglabljanje odnosov, a le, ko ti temeljijo na iskrenosti in ljubezni.
Oglej si celoten članek

Nobenih pogojev, nobenih iluzij – ali ljubezen je ali pa je ni, tako preprosto je to. Bodite ljubeči do sebe. Veliko ljubezni in lepih trenutkov vam želim v tem tednu!

Močni vplivi števil 2 in 6 kažeta na preizkušnje iskrenosti, zvestobe in ljubezni same. Zavedanje, da je ljubezen čista energija, ki je brezpogojna in ne zahteva ničesar v povračilo, je nekaj, kar redki živijo.

Število življenjske poti 1
Veliko misli se bo podilo po vaši glavi in težko jih bo izbezati iz vas, ne da bi bili zadirčni ali celo nesramni. Morda ne bi bilo slabo, da bi začeli z introspekcijo lastnih čustev in nato povedali določenim osebam, kaj čutite. Če sami niste prepričani, težko razvijate odnos, ker ga gojite pravzaprav na lažeh in neiskrenosti.

Število življenjske poti 2
Vaša komunikacija in povezovanje se bosta najbolj odražala na poslovnem področju. Iskali boste nove poti in se urili v novih spretnostih. Dovolite tistim, ki so strokovnjaki na tem področju, da vam pomagajo in svetujejo na vaši poti. Znova raziščite svoje sanje in želje. Ne dovolite, da bi v življenju pozabili nase in na svoje bistvo.

Število življenjske poti 3
Posebno obremenjujoč teden, ko se bodo določeni odnosi sesuvali, namesto da bi se gradili. Razumite, da včasih potrebujemo potres, da bi napravili prostor novemu v življenju. Včasih potrebujemo neki dogodek, ki nas prebudi in opomni, da smo pozabili nase. Ne jemljite vsega preveč osebno in zavedajte se, da je vse za nekaj dobro.

Lekcije tega tedna:
Ste iskreni v ljubezni? Ali ste iskreni do sebe o svojih čustvih? Kdaj hodite po sebi, da bi osrečili druge? Ali se zavedate, da če zanikate sebe in se pretvarjate, da ste, kar niste, igrate igro, ki vam škodi? Kdaj ste taki? Ali veste, da to mnogokrat vodi v raka?

Število življenjske poti 4
V odnosu z drugimi boste bolj odrezavi kot sicer in nekoliko sebičnejši. Obstaja možnost, da se to v drugi polovici tedna prevesi v pretirano samokritičnost. Usmerite svojo energijo v bolj učinkovito organizacijo samega pristopa, ki ga imate do svojega dela, zabave, odnosov in podobno. Preveč po nepotrebnem se obremenjujete.

Število življenjske poti 5
Čutili boste povečano potrebo po pogovoru in izražanju svojega mnenja. Težko boste tiho, a po drugi strani boste težko začeli pogovor, ki bo za vas naporen in neprijeten. Prisluhnite notranjemu glasu, ki vam bo povedal, ali stopate po pravi poti ali vas je strah lastne sence. Postavite se zase, a vedite, kdaj je treba odnehati.

Število življenjske poti 6
Čustveno intenziven čas, ko se vam bo nekoliko mudilo občutiti rezultate, ki si jih želite doživeti. Znotraj vas se prebuja obilica ustvarjalnosti, ki jo usmerite v pozitivno smer. Nihate namreč med vero, da bo jutri lep dan, in pa črnogledostjo, da je ves  svet proti vam. Ne zatiskajte si oči. Resnica morda boli, a tudi zdravi.

Število življenjske poti 7
Svoja čustva boste želeli uskladiti z razumom, kot bi se pogovarjali z njimi.  Na neki način boste sami sebe razumsko prepričevali, kaj je prav in kaj ne. V čustvih ni prav in narobe, ampak preprosto obstajajo. Če jih zatirate, se bodo nekoč vrnila v ne tako lepi obliki. Bodite nežni s seboj. Če ste čustveni, ne pomeni, da niste trdni in močni.

Število življenjske poti 8
Zelo čustveno nihajoč teden, ko si dve minuti ne boste enotni, kaj čutite, česa si želite in podobno. Vsaka beseda bo sprejeta kot napad, preprosto zato, ker v tem času hrepenite po svobodi, neomejenosti in ste nagnjeni k neodgovornim dejanjem. Vaše srce nosi vse odgovore. Vaša ravnanja naj bodo korektna in iskrena. Tako ne boste prizadeli ne sebe ne drugih.

Število življenjske poti 9
Od vseh ste najbolj čustveno občutljive ravno osebe s Številom življenjske poti 9 v tem času. Pričakujete lahko razhajanja, končevanje prijateljstev, zvez in komuniciranja. Zavedajte se, da je konec le preporod, in se veselite novega, ki bo stopilo v vaše življenje. Morda pa princ na belem konju ali kraljična vašega srca sploh še nista prestopila vašega praga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.