NuMeRoSKoP za teden od 19. 6. do 25. 6. 2017

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Razočaranje? Ne obstaja. Njegovo pravo ime je: Priložnost za nekaj novega.
Oglej si celoten članek

V življenju imamo vedno izbiro. Čeprav se včasih zdi, da je od drugim odvisno, kako se bo potek dogajanja razvijal, pa smo vedno lahko v svojem središču mirni – ali pa se pritožujemo.

Z negativno energijo oblikujemo negativen vsakdan. Ko dopustimo, da je v vsaki, še tako črni situaciji, tudi svetloba in nekaj lepega, povabimo radost v  samo situacijo.

Lučka ste. Naj bo tudi okoli vas lepo, radostno in svetlo.

Število življenjske poti 1
Vas čas je tu! Bodite odločni in neomajno zaupajte v svoj uspeh. Spremembe in nepredvidljivosti tega tedna želi nakazati, kje se vam odpirajo vrata! Bodite pogumni.

Število življenjske poti 2
Z enako radostjo, s katero podarite svoj čas in pozornost, sprejmite tudi tujo. Pomemben del življenje oseb, ki vas ljubijo ste. Več oseb vas v srcu nosi kot mislite.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se izbir ali občutka, da ste sami za vse v tem času. Življenje vam polaga svobodo v vaše roke. Kdo bi bili, če bi bilo prav vse možno? No, pa saj veste, da je.

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo situacije, v katerih boste prejeli še eno možnost ali pa podporo. Sprejmite. Potrudite se in ne obžalujte preteklosti. Zdaj ustvarjate lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 5
Z malo več navihanosti se lahko daleč pride. Prijazna beseda in vaš magnetizem dela čudeže. Izjemno dober čas za marketing, zato: spregovorite o sebi s posebnim žarom.

Število življenjske poti 6
Ne jemljite vsake besede (ali obljube) preveč dobesedno v tem času. Prav možno je, da se bo zdelo, da se nikamor ne premaknete. Potrpežljivo. Vaš čas se bliža.

Število življenjske poti 7
Naj vas nihanje ali negotovost ne preplašita. Iščite razburljive nove možnosti in priložnosti, kjer jih do sedaj niste znali prepoznati. Možna je poletna romanca.

Število življenjske poti 8
Čas je za nego vašega srčka in tako okrepitev svoje pozitivne samopodobe. Kako sebe lahko bolj ljubite in s tem povečate kapaciteto manifestiranja? Odprite pretok.

Število življenjske poti 9
Um želi razumeti čustva, kar seveda ne gre. Svojemu umu raje postrezite z matematično formulo (hec). Ste v dobrem obdobju za učenje, saj se lažje koncentrirate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.