NuMeRoSkOp za teden od 20. 6. do 26. 6. 2011

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je teden sprememb. Celoten mesec je vihrav in navihan, zatorej se prepustite toku življenja. V svoji notranjosti veste, kam ste namenjeni.
Oglej si celoten članek

Ne vozite po poti svojega Življenja z ročno zavoro. Veliko dobrega boste namreč spregledali.

Število življenjske poti 1
Večina sprememb se Vam obeta na čustvenem področju. Potrudite se biti umirjeni. Predvsem bodite pozorni na sorodstvene odnose. Kaj Vas boli?

Število življenjske poti 2
Odmaknili se boste, a ne zato, ker bi bili zdolgočaseni, temveč zato, da bi si uredili misli in vihro, ki jo čutite v sebi. Vzemite si čas zase. Pogovorite se s seboj, kot bi se s prijateljem. Česa se bojite?

Število življenjske poti 3
Opazite preobrazbo na poslovnem področju? Se zavedate svoje odraslosti, zrelosti in sposobnosti? Kaj Vas ovira, da bi bolj cenili svoje delo? Ošabnost ni enaka pozitivni samopodobi. Zakaj ne spoštujete sami sebe?

Število življenjske poti 4
Zaključujete. Kaj je umrlo, pa tega ne želite priznati? Katerega koraka naprej si ne drznete storiti? Oklepanje preteklosti je ne bo prineslo v sedanjost. Česar ni več, ni več. Prihodnost Vas čaka.

Število življenjske poti 5
Pred Vami se odpira nova pot. Vzemite jo kot potovanje. Kakšna darila in spomine boste prinesli s seboj nazaj? In kaj bo večno vplivalo na Vaše življenje? Kaj želite obdržati in česa ne? Pred čim bežite?

Število življenjske poti 6
Spremembe Vas čakajo na področju  medsebojnih odnosov. Zavedajte se, da je najpomembnejši odnos, ki ga gojite, odnos do Vas samih. Se spoštujete ali se slepite, da ste dobri do sebe? Komu dovoljujete, da hodi po Vas?

Število življenjske poti 7
Kdaj obmolknete, namesto da bi izrazili svoja čustva? Je lažje premlevati v sebi,  namesto da bi povedali? Se zavedate, da s tem pravzaprav to osebo oropate možnosti, da pove svojo plat?  Ne zapirajte se vase.

Število življenjske poti 8
Odprite se novim možnostim na poslovnem področju. Predvsem pa se zavedajte, da so strahovi, ki vas morijo na čustvenem, neutemeljeni. Strah ima velike oči. Vi pa niste več nebogljen otrok. Zagrabite za delo.

Število življenjske poti 9
Pred Vami je naporen čas nihanja in spreminjanja. Ne bojte se novega in ne oklepajte se nečesa, kar je izzvenelo. Stojite na točki preporoda. Razprite krila in bodite končno VI. Kdo pravzaprav ste Vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.