​ NuMeRoSKoP  za teden od 21. do 27. 9. 2020

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Preteklost trka na vrata, boste odprli?
Oglej si celoten članek

Lekcije 39. tedna: 
Vsi si zaslužimo še eno priložnost, da bi napake popravili in se naučili ravnati bolje. Razlikujete med dajanem priložnosti, da se napako popravi, ali dajanjem priložnosti, da se jo ponovi? Če se vam je nekdo izneveril, dati še eno možnost pomeni, da se bo ta oseba potrudila znova dobiti vaše zaupanje in dokazala z dejanji, da se je spremenila. Še ena priložnost ni namenjena pretvarjanju, da se nič ni zgodilo. 
 
Vsi smo ljudje in kot taki smo zmotljivi. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali, na svoji poti pa smo tako v vlogi učenca kot v vlogi učitelja. Ponavljanje preteklih pristopov vam bo prineslo pretekle, poznane rezultate. Obljuba, ''Tokrat bo drugače'' bo velja le, če bomo dejansko delovali drugače.

Posvetite nekaj več časa prebliskom preteklosti, ki se bodo v tem času močneje oglašali. Koga in kaj pogrešate? Kdo ste včasih bili, kaj ste počeli, pa sedaj to manjka v vašem vsakdanu? Ter seveda, vprašajte se tudi, kakšna oseba si ne želite več biti, česa si več ne želite. 

Ko zaključimo toksičen odnos, mine nekaj časa, preden si opomoremo in pravzaprav dojamemo, kako zelo strupeni so nekateri odnosi in ljudje – kot bi nas polivali s svojo grenkobo.  Zato je razumljivo, da so deli vaše preteklosti, za katere še niste opazili, da so bili za vas slabi. Obdobja retrospekcije, kot je ta teden, so pomembna, saj nam pomagajo razumeti določene mehanizme nas in drugih s potrebne objektivne razdalje. 

Kakšno sporočilo vam prinaša preteklost?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste bili?
Bi bili otroku, ki ste bili danes všeč?
Bi bil otrok, ki ste bili, ponosen na vas?

 
UGODEN ČAS ZA
Ponoven, a drugačen poskus
Pogovor in povezovanje
Druženje s tistimi, ki jih dalj časa niste videli

število življenjske poti
 
Število življenjske poti 1 
Lahko bi se sprožili stari vzorci strahu, oklepanja (čeprav je to za vas zelo netipično) in pa trme. Morda pa nečesa vendarle še niste preboleli?


Število življenjske poti 2 
Spontano v nov teden in prihodnost. Ta prinaša drugačne osebe, če si jih želite. Odgovor leži v preteklih odnosih, drugačnost pa v novih. Kam želite?


Število življenjske poti 3 
Ah ta Ljubezen! Ljubite sebe tako nežno in strastno, kot ljubite svoje najdražje? Včasih na sebe nekoliko pozabimo. Enako pomembni ste. 


Število življenjske poti 4
Energija, ki vas obdaja, bo stimulirala vaš miselni proces. Analizirajte, nato pa preobrazite v dejanska dejanja. Samo teorija je in bo premalo.


Število življenjske poti 5
Ne borite se. Boj ne bo prinesel tistega po čemer hrepenite. Svoboda je primarno stanje (vašega) uma, kateremu sledijo nato okoliščine. 


Število življenjske poti 6
Vzemite si čas, da bi pregledali svojo najbolj bolečo preteklost, sicer bo izbruhnila kot vulkan. Sprejmite jo, zjokajte se, objemite sebe.


Število življenjske poti 7
Nov poti prinašajo nove izzive in le kaj imate vi rajši kot učenje in rast? Zato ne zrite več v preteklost! Ničesar niste tam pozabili, najmanj sebe.


Število življenjske poti 8 
Obdajajo vas osebe in okoliščine, ki vas krepijo – jih sprejemate in se povezujete, ali zapadate nazaj v energije preminulega?


Število življenjske poti 9
Domišljija nam lahko zelo nagaja, in tudi vi ste le človek. Obeta se pregled preteklosti, katera je morda malo drugačno, kot ste menili. 
 

 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.