Numeroskop za teden od 22. 6. do 28. 6. 2015

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Srce naj vodi vašo pot. Ni pravilnih ali napačnih odgovorov – so samo vaši odgovori, ki so edini pravilni in pomembni.
Oglej si celoten članek

Energija preteklega tedna se nadaljuje in nas szdaj še bolj opominja, da smo pomembni ter, da moramo sami sebe spoštovati. Samospoštovanje in dostojanstvo nam prav nihče ne more odvzeti brez dovoljenja. Ljudje, ki so preživeli koncentracijska taborišča so jih samo zato, ker so se tega zavedali. Razmislite.

Vsak izmed nas ima drugače postavljene vrednote. Naj ne bo ''jaz'' na dnu ali celo neobstoječ.

Število življenjske poti 1

Ozrite se okoli sebe. Komu lahko pomagate pridobiti več samozavesti in občutek za neodvisnost? Komu lahko s svojimi izkušnjami in nasvetom pomagate?

Število življenjske poti 2

Sprejmite ljubečo energijo, ki vas obdaja in brez slabe vesti pojdite stran od tiste, ki vas zaničuje ali kako drugače ne ceni. Vaša izbira je, kako se nekdo obnaša. Kaj dovoljujete?

Število življenjske poti 3

Okrepite se. Nikjer se niste zavezali, da ste nepomembni in prosim, nehajte se tako obnašati v določenih situacijah in odnosih. No, glavo gor, nasmeh na usta in pogum v srce.

Število življenjske poti 4

Dovolite času, da opravi svoje. Mnogokrat je ravno čas tisti, ki pokaže, kaj je resnično pomembno in kaj ne. Dovolite sebi, dovolite življenju in vzemi si potreben čas. Kar potrpežljivo.

Število življenjske poti 5

Zadev, ki vam povzročajo slabo voljo, se lotite po korakih. Sistematično. Umirjeno. Pravijo, da Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, torej naj se vam ne mudi. Ne veste še vsega. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6

Znova je pred vami nihanje, ki ga lahko uporabite, da bi dosegli svobodo in se dvignili nad izzive, ki vas pestijo in se zdi, da so močnejši od vas. Koliko prtljage nosite po nepotrebnem?

Število življenjske poti 7

Srce vam nekaj zelo močno sporoča. Je možno, da se trudite racionalizirati, namesto da bi občutili? Vdihnite. Sprostite se. In tako večkrat na dan, pa boste lažje začutili sporočilo.

Število življenjske poti 8

Ohranite mirno glavo in se držite dejstev. Resnica je lahko prilagodljiva, a kar je pravično, je zelo transparentno. Nekaj je enakost, kar ni nujno vedno tudi pravičnost. Bodite pošteni.

Število življenjske poti 9

Energično se lotite novih projektov in jim dodajte še nekaj popravkov. Pred vami je aktiven teden, ko boste lažje manifestirali zadano kot sicer. Izkoristite ga od ponedeljka do nedelje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.