NuMeRoSkOp za teden od 23. 4. do 29. 4. 2012

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zadnji teden aprila nas opominja na naš odnos s starši in posledično odnos do sveta – kaj verjamemo, da pričakujejo od nas in kako se odzivamo na to?
Oglej si celoten članek

Sledimo, se podredimo, počnemo, kar je prav in se spodobi in je bolje za vse ... Ali prisluhnemo sebi, tudi kadar se naše mnenje razlikuje od pričakovanj? Pretrgajte vzorce s svojimi starši. Tako boste tudi njih osvobodili na ezoterični ravni.

Število življenjske poti 1

Notranji strahovi, spomini preteklosti – v kolikšni meri vladajo Vaši sedanjosti? Želite oblikovati Prihodnost svobodni ali v okovih pretekle bolečine? Ozavestite, kaj Vas zavira na Vaši poti, in stopite na novo pot. Vašo lastno pot.

Število življenjske poti 2

Dovolite sebi pravico, da si premislite? Ločite razliko med prilagoditi se in podrediti se? Eno je plemenito, drugo je zanikanje sebe. Meje pa so velikokrat zabrisane. Varni ste, stopite preko mej znanega in udobnega. Živite.

Število življenjske poti 3

Kolikokrat se podredite, ker bi želeli drugim ugoditi, ali zaradi ljubega miru ali iz strahu, da boste sami? Pa ste takrat Vi resnično Vi? Ali ste le neka izvedba, ki je zahtevana? Vas pa duši? Boste Vi ali ponaredek?

Število življenjske poti 4

Kolikokrat zadržite v sebi svoje misli in občutja zaradi "prepričanja", da Vas ne bodo razumeli ali odobravali? Se zavedate, da se s tem pravzaprav izogibate sami sebi? Razlika je vsiljevati svoje mnenje in izraziti svoje misli. Ju ločite?

Število življenjske poti 5

Uravnovesite – znotraj in zunaj. Ne bežite pred izzivi, ne izbirajte le osebe, ki Vam godijo – tako zavirate svojo rast. Običajno iščete vedno nekaj novega, tokrat se ustavite in si oglejte sebe. Globoko znotraj sebe, kdo ste pravzaprav?

Število življenjske poti 6

Obdobje zaključevanja. Odrasli ste. Samostojni ste. Kako se boste lotili preostanka svojega Življenja? Kot "služabnik" ali kot "kralj/ica"? Število 6 simbolizira podrejanje zaradi ugodja drugih – pa je to kvaliteta Življenja? Vašega namreč.

Število življenjske poti 7

Znotraj Vas se prebuja nekaj novega – prisluhnite tej iskrici. Ste tip človeka, ki je nagnjen k perfekcionizmu; tokrat se prepustite toku in dovolite sebi, da razburjeno opazujete novo okoli sebe. Kot otrok, ki mu je vse novo in zanimivo. In pozitivno.

Število življenjske poti 8

Ozrite se v medsebojne odnose v Vašem življenju – tiste, ki so pomembni. Koliko vzorcev svojih staršev lahko prepoznate? Koliko njih prepoznate v sebi? Koliko njihovih besed vpliva na Vas še danes? Spremenite komunikacijo.

Število življenjske poti 9

Ste sonček svoji okolici ali ste nebo z možnimi nevihtami? Kako pa izbirate svojo "okolico"? Je sončna ali oblačna? Vihrava, nestanovitna? Nobena oseba Vam ni vsiljena – sami jih sprejemate; zavedajte se te moči. Danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.