NuMeRoSKoP za teden od 26. 12. 2016 do 1.1. 2017

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Kaj je res in kaj ni?
Oglej si celoten članek

Pred nami je prehod v zelo drugačno in novo energijo. V zadnjem tednu je zato zelo pomembno, da presekamo še zadnje miselne vzorce, ki nas omejujejo ali kakorkoli drugače zavirajo.

Pokukajmo na drugo stran naših misli. Bodimo radovedni, kako se v drugih kulturah spopadajo s podobnimi situacijami in se iz tega nekaj naučimo. Predvsem pa ponudimo svojo roko tudi tistim, ki živijo na drugi strani sveta.

Število življenjske poti 1
Na vrhu sveta ste! Izpolnite želje sebi in drugim! Bodite odprti, odločni in zvesti samim sebi. Odločnost vam bo prinesla dobre rezultate. Bodite ponosni na sebe.

Število življenjske poti 2
Sprejmite sebe v vsej svoji veličini, da bi lahko v njej v naslednjem letu resnično zasijali. Sledite svojim sanjam! Sledite sebi. Zelo pomembno je, kdo ste VI.

Število življenjske poti 3
Obilo novih idej se obeta v tem tednu, zato si jih kar zapisujte. Naj bodo malo hecne ali ne,  prisluhniti jim. Izumi so se rodili iz najbolj nanavadnih idej.

Število življenjske poti 4
Kako vam lahko nekdo v vaši bližini pomaga? Opazujte osebe, ki vas obkrožajo in vam želijo dobro. Bodite odprti za pomoč. Obenem seveda jo tudi ponudite.

Število življenjske poti 5
Nikamor naj se vam ne mudi. Če nekdo na vas pritiska, se vprašajte, zakaj je temu tako... Vi ste gospodar svojega časa in življenja. Odločni bodite.

Število življenjske poti 6
Previdnost naj ne bo odveč. Raje dvakrat preverite, kot da bi vam bilo kasneje žal. Bodite pozorni, da ne zapadete v strahove preteklosti. Varni ste.

Število življenjske poti 7
Spremembe, katerim ste se želeli izognit, so tu. Sedaj pa se potrudite za sebe najti nekaj dobrega. Seveda je to možno najti – ko se boste nehali pritoževati!

Število življenjske poti 8
Ko sledite sebi, ustvarjate čudeže. Potopite se v svojo resnico in bodite čudežni vi sami. Obnašajte se do sebe kot do čudeža in čudeži se bodo dogajali vam.

Število življenjske poti 9
Še zadnji dvomi lahko priplavajo na površje. Nič ne de. Pospravite jih kot staro nepotrebno navlako – ne na podstrešje, temveč v smeti. Zdaj je čas!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.