NuMeRoSKoP za teden od 27. 6. do 3. 7. 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Julij bo mesec dela na sebi, duhovne in osebne rasti.
Oglej si celoten članek

Lekcije 26. tedna: 
Odločnost ni slaba. Ne bojte se biti bolj odločni in samozavestni. Julij je namenjen učenju in prepoznavanju lastnih sposobnosti. S tem krepimo svojo samopodobo. Drznite si!

Julij bo mesec dela na sebi, duhovne in osebne rasti. Zaupajmo, da smo na pravi poti. A tako kot na sprehodu skozi gozd ne poberemo vsakega kamenčka, nam tudi v življenju ni treba odreagirati na vsak dražljaj. Naj vas prav vsaka beseda ali dogodek ne razdraži. Po domače povedano: »ne se pustit sprovocirat«.
 
Sedmi mesec prinaša izvrstno priložnost za predelovanje naših podzavestnih vzorcev in spremembo miselnih mehanizmov.
 
Bodimo odprti torej. Odprti za ogledala in sporočila, ki nam niso všeč ali s katerimi se ne strinjamo.
 
Teden pred nami nam prinaša osebe, ki predajajo vpogled v zdravo ljubezen in v vse, česar si v odnosih ne želimo (več).

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako ste najlažje lahko danes boljši človek kot ste bili včeraj?    
Koga vi navdihujete?
Zakaj?
 
UGODEN ČAS ZA:
Spremembo prioritet
Večjo učinkovitost 
Boljšo organizacijo

število življenjske poti
Število življenjske poti 1
Mnogokrat ste preveč zagnani, da bi se sploh toliko umirili, da bi sprejemati nagrade svojega dela. Ustavite se za hip.
 
Število življenjske poti 2
Pred vami je nekaj novega, piš svežega vetriča. Izbirajte tiste poti, ki vas trenutno nosijo več neodvisnosti, čeprav si morda bolj želite družbe.
 
Število življenjske poti 3
Pogovor bi vam lahko pomagal, a zgolj, če boste presodili, komu lahko zaupati. Tokrat ni vsaka na videz dobronamerna oseba vam naklonjena.
 
Število življenjske poti 4
Ustvarjalno v nov teden! Bodite bolj igrivi in kreativni! Zdaj ni čas za odlašanje, niti ne za pretiravanje v pridnosti. Dajte si malo počitnic.
 
Število življenjske poti 5
Več pozornosti namenite svojim temeljnim gradnikom življenja. Poletje je izvrstna priložnost za bolj zdravo prehrano in več gibanja. Uživajte ob tem.
 
Število življenjske poti 6
Spremembe in znova bolj dinamična energija! Uporabite te vplive za drugačen pristop k zadevi, ki vas že dalj časa bremeni. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 7
Dogodki, ki vam sprva ne bodo všeč, prinašajo opomnik, da ste mnogokrat prestrogi do sebe. Bolj ljubeče in strpno ravnajte s seboj.

Število življenjske poti 8
Samozavestno suvereno stopite uspehu naproti. Velike besede. Kaj niste tudi vi veliki? Kaj je na to izjavo odgovoril vaš ego?
 
Število življenjske poti 9
Ne izgubljajte več časa in sebe tam, kjer niste (več) 100 % dobrodošli. Prisluhnite sporočilom okoli vas. Čas je za spremembo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.