NuMeRoSKoP za teden od 5 .12. do 11. 12. 2016

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Spomnimo se zgodbice o treh prašičkih. Kako zelo mamljivo je hiško nametati skupaj in se veseliti. Življenje vedno posreže z izzivi in takrat se predano delo obrestuje.
Oglej si celoten članek

Včasih se nam posreči in lahko se pred slabim koncem skrijemo (pred volčjimi zobmi se skrijemo v zidano hiško prašička), a če se lekcije nismo naučili, se bo slej zgodil slab konec. Če se razigrana prašička nista ničesar naučila iz te izkušnje,bosta znova postavila hiško iz papirja in slej kot prej bo en volk prijetno sit.

Niste hrana za volkove.

Število življenjske poti 1
Ničesar se ne oklepajte in obenem se ne odločajte preveč na hitro. Odločitve se bodo spremenile. Ne obljubljajte preveč, saj si boste premislili. Umirjajte žogico.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite srčku: koga ali kaj pogrešate? Poiščite točno to znotraj sebe! Ničesar ni, kar bi v vas manjkalo, zato tega ne iščite v drugih. Večkrat pohvalite sami sebe.

Število življenjske poti 3
Vaša resnica bo pomembna v tem času. Zato je ne iščite v knjigah ali v mnenju drugih. Pomembno je, da – ne glede na strah – izrazite kaj vi osebno mislite in želite.

Število življenjske poti 4
Pred vami je teden manifestiranja zato se na noben način ne omejujte! Strah pospravite stran in se zazrite v nebo, v neomejene možnosti in priložnosti. Delujte!

Število življenjske poti 5
Si vzamete dovolj časa, da bi sprejemali dobro? Opazite osebe, ki si želijo več časa prebiti z vami? Umirite in ustavite se za trenutek. Opazujte. Sprejmite. Izbirajte.

Število življenjske poti 6
Pred vami se odpirajo vrata tako naprej kot tudi nazaj. V katero smer se boste podali je izključno odvisno samo in zgolj od vas. Izbirajte modro, saj bo tako ostalo.

Število življenjske poti 7
Pogovorite se s svojo preteklostjo. Lahko ste nesramni, če to potrebujete. Ko boste povedali vse, kar vam na duši leži, negativno energijo pošljite v svetlobo.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, zato ji dajte no nekaj za počet. Ukvarjajte se s svojimi sanjami, željami in načrti. Postavite temelje, povežite se z osebami, ki jih imate radi.

Število življenjske poti 9
Lahko se sproži strah, ki pa zgolj namiguje, da se nekaj za vsemi temu občutki skriva. Bodite pogumni in premagajte ta strah – nekaj lepega vas čaka! Korajžno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.