NuMeRoSkOp za teden od 7. 5. do 13. 5. 2012

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Pred nami je buren teden – dovolite toku, da teče. Ustaviti ga ne morete. Tokrat ne. Dovolite si čutiti, dovolite si biti občutljivi in čutni. To je tudi čas prepovedanih sadežev ...
Oglej si celoten članek

Kaj je za Vas užitek? In kako uživate? Si vzamete čas, vložite potreben trud, energijo, ne nazadnje tudi denar?

Število življenjske poti 1
Spremembe se Vam obetajo predvsem na čustvenem področju. Le niste tako zelo neranljivi, kot bi si želeli, da bi bili, kajne?

Število življenjske poti 2
Prebudili se bodo dvomi. Vam koristijo ali pravzaprav kvarijo trenutek, v katerem se nahajate? Razumite, da vas ropajo lepega.

Število življenjske poti 3
Če odrinete pomisleke in možne negativne scenarije – zakaj niste bolj prodorni in odločni? Vas zavira strah ali tudi lenoba?

Število življenjske poti 4
Čas je za odhod iz situacij, odnosov in navad, ki vas ne podpirajo na Vaši poti. Jih prepoznate? Zakaj se jih oklepate tako močno?

Število življenjske poti 5
Obdobje novih začetkov in inovativnosti. Bodite izvirni in pogumni, a obenem ne prehitri. Ne rušite mostov za seboj. Samo prehodite jih.

Število življenjske poti 6
Pogrešali boste več miru in topline. Ljubezen in občutek pripadnosti. Veliko Vam pomeni občutek varnosti – kje se počutite varni? Vedno?

Število življenjske poti 7
Dovolite notranjemu duhu počitnice – nehajte analizirati in tuhtati, preprosto samo doživljajte Življenje, trenutek in radost.

Število življenjske poti 8
Občutek razklanosti med navado, večletno preteklostjo ter nečem novim, vznemirljivim, a neznanim. Vzemite vajeti življenja v roke.

Število življenjske poti 9
Spremembe dojemajte in sprejmite kot učiteljice. Življenje je prečudovito, ne omejujte ga. Doživite ga vsako sekundo, vsak dih. Danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.