Nuša Derenda vse za posel, če je treba, tudi na 3000 metrov!

Foto: Agencija Ekskluzivno
Foto: Agencija Ekskluzivno
Kar Nuša želi, to Nuša dobi …
Oglej si celoten članek

V novi zimsko obarvani skladbi so svoje moči združili Nuša Derenda in Poskočni. Čeprav še ne diši po božično novoletnih praznikih, je omenjen duet kot nalašč napisan prav za to obdobje, ko smo v pričakovanju snega in hladnejših dni. Pesem Beli oblaki, bele snežinke je dobila tudi lep snežen videospot, ki se je snemal kar na štirih lokacijah in v dveh državah. Težko je bilo namreč sredi oktobra pri 20 stopinjah Celzija najti ustrezen kotiček, kjer bi vsaj malo dišalo po belih snežinkah, ki jih opeva pesem. Zato se je morala celotna snemalna ekipa odpraviti v sosednjo avstrijsko Koroško, natančneje tik pod vrh Mölltala na višino nad 3.000 metrov, kjer so našli snega ravno dovolj za vzorec. Kakšna bi namreč bila usoda videospota brez snega?

Poskočni in Nuša skupaj z avtorjem skladbe in besedila Rokom Lunačkom verjamejo, da pišejo novo zgodbo v zakladnici božično-novoletnih pesmi, za kar so jim na pomoč pri snemanju priskočili tudi drugi prepoznani slovenski obrazi. V Sobi 102 so se jim na slavnostni večerji priključili glasbeniki Jan Plestenjak, Jože Potrebuješ, Rok Lunaček in Alya, voditelja Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, radijca Klemen Bunderla in Anja Ramšak, influencerji Jani Jugovič - Cool Fotr, Indira Ekič, Niko Turk in Alenka Trogrlič
 
Nuša Derenda je še posebej uživala v snemanju spota, saj obožuje snežne strmine, saj je zaprisečena in odlična smučarka, in prav tako se rada druži z ljudmi, še posebej s tistimi, ki so ji pri srcu. "Snemanje pesmi, kot videospota je bila zame posebno doživetje. Veliko smo se presmejali, na vsakem koraku smo se zabavali, obkroženi smo bili s profesionalci, na večerji pa z našimi glasbenimi prijatelji. Kar se mene tiče, sem Silvestrovo letos že praznovala," je v smehu zaupala Nuša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.