Nuša Lesar: Ona je njena zamenjava

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
V času, ko voditeljica oddaje SVET na Kanalu A, Nuša Lesar, tekmuje v oddaji Zvezde plešejo, bo njeno vodenje prevzela Urša Trebušak.
Oglej si celoten članek

Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba Gregor Trebušak Urša Žgajnar Simpatična voditeljica informativne oddaje SVET na Kanalu A Nuša Lesar se je morala za nekaj časa odpovedati voditeljskemu stolčku, saj ima polne roke dela z oddajo Zvezde plešejo. Treningi za plesni šov niso mačji kašelj …  Plesni pari namreč trenirajo vsak dan. "Poleg treningov pa se morajo udeležiti tudi studijske vaje, generalke in seveda oddaje v živo, ki jim zaposli kar celo nedeljo,“ so za Žurnal24 povedali na POP TV.

Mesto voditeljice oddaje SVET na Kanalu A bo v času njene odsotnosti prevzela novinarka Urša Trebušak, žena voditelja in urednika oddaje, Gregorja Trebušaka. "V tako kratkem času vodenja ne moremo napovedati, kako zamenjava vpliva na gledanost, saj bi za to potrebovali nekaj več časa. Po prvih odzivih lahko povemo, da so jo gledalci sprejeli zelo dobro. Urša Trebušak je med gledalci že poznano ime in gledalci jo imajo radi. Že vrsto let v oddaji pokriva zdravstvene teme, že večkrat pa je ob posebnih priložnostih (Svet pri vas...) oddajo SVET na Kanalu A tudi vodila. Tako smo prepričani, da bo do prihoda Nuše Lesar svojo novo vlogo opravila suvereno in profesionalno,“ pravijo na naši največji komercialni televiziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.