Nuša Lesar sveže zaljubljena

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Njeno srce je oddano.
Oglej si celoten članek

Tekmovalka šova Zvezde plešejo in voditeljica Sveta na Kanalu A Nuša Lesar naj bi bila sveže zaljubljena. Eno leto po ločitvi je menda svojo srečo našla z moškim, ki je prav tako že bil poročen.

Čeprav se v Novi že pojavlja ime njenega izbranca, pa svoje sreče z nami ni želela deliti. Preko predstavnice za medije na POP TV je za Žurnal24 povedala le, da je trenutno zelo srečna: "Trenutno lahko rečem, da sem v obdobju v življenju, ko sem srečna. Svoj prosti čas delim z ljudmi, ki mi nekaj pomenijo in ob katerih se dobro počutim. Zadovoljna sem, da sem uspela sestaviti življenje nazaj na ustaljene tirnice, ko se lahko počutim varno in izpopolnjeno."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:31 13. Maj 2017.

    Ne pade mi drugega na pamet , kot vprašanje novinarki K.D . , upam da je ženska , ker samo …

  • 12:07 10. Maj 2017.

    Mož jo je mel tudi

  • 10:37 10. Maj 2017.

    Tebe sigurn ne !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.