Nuši Lesar po ločitvi pozornosti ne manjka

Foto: zurnal24.si Nuša Lesar Foto: zurnal24.si Nuša Lesar
Voditeljica Nuša Lesar je sveže samska, a ne osamljena.
Oglej si celoten članek

Simpatični voditeljici Nuši Lesar, ki je sveže ločena, moške pozornosti očitno ne manjka. Konec tedna smo jo ujeli na Odprti kuhinji v Ljubljani, kjer sta ji družbo delala kar dva postavna mladca. Druženje je izgledalo predvsem prijateljsko, saj se je družba ob kozarcih vina le sproščeno pogovarjala in smejala.

Je bila pa lepa Nuša pravi magnet za moške oči, saj je v belem kombinezonu z povsem razgaljenim hrbtom močno privlačila poglede. Verjamemo, da Nuši snubcev ne manjka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:50 29. Junij 2016.

    Kje so časi, ko je bila voditeljica Nataša Dolenc! To kar imamo danes je šrot roba!

  • 17:21 29. Junij 2016.

    Kakor koli že LUŠTNA ja je, a ne ::::

  • 11:44 28. Junij 2016.

    24kur je še slabši

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.