Nuška Drašček: "Sem vesela, če sem komu seksi, katera ženska pa ni?“

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Nimam želje manipulirati z moškimi, znam pa uveljaviti svojo voljo,“ nam je ob prejemu naziva za usodno žensko letošnjega leta zaupala energična in izjemno simpatična pevka Nuška Drašček.
Oglej si celoten članek

S čim menite, da ste si zaslužili naziv Femme fatale 2015?

Komplimenti, ki jih največkrat dobim, so: pozitivnost, smeh, energija ter veselje in ljubezen do življenja, ki ju imam.

Femme fatale je pojmovana tudi kot inteligentna ženska z visokim seksualnim apetitom, ki svoje atribute uporablja za manipulacijo ubogih in nemočnih moških, da delajo stvari na način, kot jih sama želi. Seksualna vampirka torej, kruta v svojih namerah, ki v skrajnem primeru zapeljane moške lahko celo vodi v smrt. Komentar tega opisa?

U, Marija, to je pa težek opis. Po mojem se v tem ne najdem, še posebej s tem zadnjim, da Femme fatale moške lahko vodi v smrt (smeh). Seksapil in to, kaj se komu zdi seksi, je zelo subjektivno pogojeno. Sem vesela, če sem komu seksi, katera ženska pa ni? To se mi zdi zelo lepo. Nimam želje manipulirati z moškimi, znam pa uveljaviti svojo voljo. Ampak vnaprej obvestim o tem (smeh).

Kaj vam osebno predstavlja tovrstni naziv?

Zelo zelo sem ga vesela. Priznam, to je en tak lep naziv. Dvomim, da bi se našla ženska, ki ga ne bi bila vesela. Predstavlja pa mi predvsem to, da so me ljudje nekako začutili na res lep način, da me poznajo, da vedo, kdo sem in za čim stojim. Upam, da uživajo v moji družbi na odru in pod odrom, kot tudi sama v njihovi.

Kakšno je vaše mnenje o preostalih osmih kandidatkah; Azri Selimanović,  dr. Veroniki Podgoršek, Katarini Habe, Vesni Zornik, Niki Veger, Aniki Horvat,  Marjetki Vovk in Ani Mariji Mitić, ki so se poleg vas potegovale za naziv letošnje usodne ženske? 

Krasno. 'Čujte', če bi se vse to, kar smo me 'prežuborele', prevajalo v dež, bi imeli 40 dni in noči poplave. Vsa druženja so bila super, zelo lepo smo se povezale. Vse imamo zelo podobne življenjske nazore, zato se je bilo z njimi fino pogovarjati in razglabljati o vseh možnih zadevah, ki so se nam zgodile. 

Vaši nadaljnji načrti, ambicije in vizije?

Dela imam pravzaprav kar precej. Projekt, ki ga imam sedaj v načrtu, je magistrki koncert, nato pa imam še ogromno svojih nastopov, koncertov in opernih predstav. Sem v študiju Othella, tako da odmora oziroma pavze trenutno nimam. Imam pa srečo, da svoje delo absolutno obožujem in uživam v njem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:47 6. November 2015.

    Femme FaFale! Radeče že vedo, kajneda... O)

  • h3o
    12:14 6. November 2015.

    ''Sem vesela, če sem komu seksi, katera ženska pa ni''..no, sej pravim...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.