Nuški Drašček se je "prikazala Marija"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vzela nam je sapo!
Oglej si celoten članek

Da so decembrski prazniki za naše glasbenike najbolj garaški čas v letu, ni skrivnost. A če si del tako pravljične zgodbe, ti delo zagotovo ni odveč. Nuško Drašček je zadnje decembrske dni namreč gostja ljubljanskega živalskega vrta, kjer nastopa v prav posebni Božični zgodbi, zgodbi o Jezusovem rojstvu.

Magazin Galunič le dobil svoj termin, presenečenje tudi voditeljica!

Nuške pod kupom ogrinjal skoraj ne bi prepoznali, a njen glas je nezgrešljiv, tudi, če je zunaj minus. Nuška je tako priljubljene božične skladbe, tudi Ave Marijo in Sveto noč, v družbi pravih ovc, oslička, vola in kamel ter ob soju ognja odpela brezhibno. Prisluhnete pa ji lahko vse do 30. decembra. 

Foto: Bralec Žive jaslice

bravo! Znani Slovenci, ki so močno shujšali


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.