O Anji Ramšak še vedno ne duha ne sluha, to pravijo odgovorni na Radiu 1

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kdaj se vrne v jutranji program?
Oglej si celoten članek

Njen glas je z radijskih valov izginil konec septembra in začele so se pojavljati grde govorice, da so Anjo Ramšak odpustili. Razložila je, da ni izgubila službe, je pa zaprosila za daljši dopust.

"Mogoče si kdo od vas misli: 'Joj, kakšna razvajena smrklja, čas zase rabi. Kdo ga pa ne?' in čisto razumem tak pogled na to, ampak saj veste - vsak človek skuša živeti po svojih najboljših močeh. Jaz sem pač prosila za dopust in začuda, jaz res ne vem, kaj se je zgodilo, je to razumel tudi naš veliki vodja Revni milijonar in mi nadvse človeško ponudil toliko dopusta, kot ga potrebujem za to, da bom na obraz znova nadela največji in najbolj iskren nasmeh, kot ga premorem."

Decembra se je Anja spet oglasila in razkrila dobre novice. "Javljam se, ker se to spodobi za veseli december, in da vam povem, da se imam namen ta mesec malo več javljati, ker sem nazaj. Res sem vesela, vedno bolj vesela, vedno bolj pri sebi, vedno bolj srečna in zadovoljna z življenjem in res sem potrebovala ta odklop in mir, da sem lahko zdaj tukaj. Iskreno. Bom pa z vami tudi po novem letu kot obljubljeno, na Radiu 1, do takrat pa se bomo malo družili na teh platformah." Novo leto je mimo, a Anje v jutranjem programu še ni. Kaj se dogaja?

"Anja se je decembra že vrnila v uredništvo Radia 1 in je bila s svojimi izkušnjami neprecenljiva pomoč pri pripravi najbolj pomembne akcije Radia 1, 28-urnega dobrodelnega maratona. Skupaj z Robertom Roškarjem sta bila tokrat v precej drugačni vlogi, kot smo pri njima navajeni. Za nekaj časa sta se nehala zbadati in sta svoj čas namenila klicanju družin, ki potrebujejo pomoč in poslušanju njihovih žalostnih in tudi tragičnih zgodb. Med samim dobrodelnim maratonom pa sta poskrbela, da so bile prve družine deležne pomoči že pred prazniki. Na ta način smo jim vsaj malo polepšali praznične dni, da so lahko doživeli nekaj, kar nam je po večini samoumevno. Anja in Robert sta potem te srečne zgodbe posredovala Denisu Avdiću in med maratonom jih je tako lahko slišala vsa Slovenija. Kaj bo Anja počela v prihodnje, pa bomo na Radiu 1 razkrili še pred koncem meseca januarja," so za Žurnal24 povedali na Radiu 1.

Takole pa je potekalo Anjino silvestrovo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Ramšak (@ramsakanja)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:33 6. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 23:57 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 15:37 5. Januar 2022.

    Super, da ima tako razumevajočega šefa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.