O Bizovičarju: "Nemudoma bi ga bilo treba odstraniti iz oddaje"

Foto: mediaspeed lado bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: mediaspeed lado bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar
V prvi polfinalni oddaji so gledalci obnemeli, ko je Lado Bizovičar stresel deklico.
Oglej si celoten članek

Na spletnem forumu smo zasledili, da so starši, ki so spremljali prvo polfinalno oddajo šova Slovenija ima talent, popolnoma šokirani nad obnašanjem Lada Bizovičarja. Ta je namreč iz skupine navijačev družine Plut prijel deklico in jo stresel.

"Je kdo včeraj gledal talene? Ali se samo meni zdi, al pa se je Bizovičarju totalno odpeljalo in je zrel za na psihiatrijo!?" je bila prva objava na forumu, pod katero se je zgrmela gruča komentarjev in odzivov. Eden od gledalcev je dodal: "Nemudoma bi ga bilo treba odstraniti iz oddaje."

Lado deklico odnesel na oder

Žirant je med oddajo povedal, kaj mora on, kot žirant, preživljati. Podporniki nastopajočih naj bi nanj pritiskali, za koga naj glasuje. Pri tem je stopil med navijače The Plut Family in pred oder potegnil deklico: "Rad bi vam dal vpogled v brutalno življenje žiranta SIT. Vam bom kar pokazal. Mamica je držala tole punčko in govorila, naj glasujemo za Plut Family. S tem se moram jaz spopadati!" Deklica nad Ladom ni bila najbolj navdušena in se je stisnila v klobčič.

Je bilo zrežirano?

Nekateri starši na forumu so nad njegovim obnašanjem zgroženi, drugi pa menijo, da je bilo vse skupaj zrežirano. Zato smo za odgovore obrnili na POP TV. "Oddaja je bila predvajana v živo, zato tudi gledalcem ne moremo pokazati, kako so med oglasnimi bloku navijači Talentov skandirali in navijali za svoje favorite. Med njmi je bila tudi deklica, ki jo je v oddaji pokazal Lado. Ladotova reakcija ni bila zrežirana, zato tudi kamere niso mogle ujeti, da se je deklica smejala in bila nad svojo vlogo v oddaji navdušena. Prepričani smo, da ji bo nastop v oddaji ostal v lepem spominu," je za Žurnal24 pojasnila Ula Podojstršek. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 06:32 14. November 2016.

    ded je kar faca, ker pac nima otrok tudi obcutka zanje nima. In tole je res bilo grozljivo, se zadnji …

  • 00:15 14. November 2016.

    ŽURNAL , a ste se kdaj vprašali , kolko vaših novinarčičev - piskarala - bi trebali odstraniti iz vašega uredništva …

  • 22:48 13. November 2016.

    revez bogi kaj se razburjas ce tega ne gledas ,lazez da kar smrdi ,,komaj cakas da lahko spet gledas in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.