O delu z Anistonovo: Kot bi v notranjosti umiral

Foto: Profimedia
Ni zdržal več kot šest epizod.
Oglej si celoten članek

Tate Donovan je prvič spregovoril o času, ko je dobil vlogo v priljubljeni seriji Prijatelji. Priložnosti se je seveda zelo razveselil, je pa bilo snemanje zanj zelo mučno. V tistem času sta se z Jennifer Aniston, ki je v Prijateljih igrala eno od glavnih vlog, namreč razhajala, igrati pa sta morala zaljubljenca.

»Vesel sem bil, da sem bil del ekipe. Škoda le, da sva se z Jennifer ravnokar razšla. Težko je bilo igrati, da sva se ravnokar spoznala in da se drug v drugega zaljubljava, da se drug za drugega zanimava, v resnici pa sva šla narazen. Bilo je težko,« je povedal Donovan in dodal, da ga je ekipa takoj sprejela in da je bilo snemanje super, četudi se je mnogokrat počutil, kot bi »v notranjosti umiral«.

Foto: Profimedia tate donovan

Četudi so njegov lik gledalci dobro sprejeli, je bilo po šestih epizodah konec – ker sta tako hotela Jennifer in Tate. »Rekla sva: ’Hej, a lahko prekinemo? Res je boleče in težko.’ Ljudje, ki vedo, da sva bila par, mislijo, da sva se spoznala med snemanjem serije, v resnici pa sva se zaljubila že dve leti prej.«

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.