O Katie Holmes krožijo zaskrbljujoče novice

Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes Foto: Profimedia Katie Holmes
Imamo dokaz, da ne držijo …
Oglej si celoten članek

Igralka Katie Holmes se je po šestih letih razšla z igralcem Jamijem Foxxom, zaradi česar naj bi bila povsem obupana, Mislila je, da se bosta poročila, a se ni izšlo po njenih pričakovanjih. Zaradi razhoda naj bi bila tako nesrečna, da komaj kaj da v usta, RadarOnline poroča, da naj bi Katie, ki je visoka 175 centimetrov, tehtala le še 41 kilogramov.  Igralka naj bi si želela obuditi svojo kariero modela in naj bi zato jedla le solato in oreščke. Omenjena spletna stran še piše, da naj bi bila v skrbeh zanjo celo njena 13-letna hči Surie, ki naj bi mami pekla celo piškote in torte, da bi se le zredila. 

A nedavne fotografije igralke pričajo, da so to morda le natolcevanja. Pred kratkim se je Katie namreč udeležila tedna mode v Berlinu, kjer je bila videti vsa sijoča in vitka, a ne shirana. Fotografije si oglejte v galeriji.

Ste že naročeni na Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.