'O seksu pa raje ne bi'

Foto: Žurnal24 David Duchovny je zaradi odvisnosti skoraj uničil zakon z igralko Teo Leoni.
Igralec David Duchovny je pojasnil, da po zdravljenju od odvisnosti od spolnih odnosov, o tej sladki aktivnosti ne sme več govoriti v javnosti.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik nanizanke Kaliforniciranje je v intervjuju za revijo Rolling Stones pojasnil, da ne bo več javno razpravljal o svojem spolnem življenju. Po rahabilitaciji in zdravljenju odvisnosti od seksa se je odločil, da se bo potrudil ohraniti zakon z igralko Teo Leoni, ki ga je zaradi medijskega pritiska zapustila.

"Ne bi bil rad odprt, kot sem bil v preteklosti. To zame ni ravno lahkotna tema," je pojasnil igralec, ki je zaslovel v vlogi agenta Foxa Mulderja v seriji X-Files. Duchovny si želi, da oboževalci in kritiki zaradi izjav v preteklosti v njem ne bi videli perverzneža.

Duchovny sebe dojema kot konzervativno osebo in večkrat razpravlja z avtorji scenarija za oddaj Kaliforniciranje, saj gredo erotični prizori včasih v skrajnost. „Ponavadi sem jaz tisti, ki rečem: Tole je pa prav pokvarjeno," je pojasnil igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.